Χρειάζομαι επειγόντος την βοηθειά σας...χτές το απόγευμα γύρισα όπως πάντα από την δουλειά και ο γάτος μου ΔΕΝ με περίμενε ως συνήθως πίσω από την πόρτα αλλά ήταν κρυμμένος κάτω από το κρεβάτι .Έχω πάθει σοκ φυσικά γιατί κατάλαβα μερικές ώρες μέτα (που δεν έβγαινέ από την κρυψώνα του) ότι κάτι συνέβει μέσα στην μέρα που φόβησε τόσο πολύ τον γατούλη που δεν βγαίνει καν στο μπαλκόνι για να βρεί την άμμο μου,πετιέται με τον παραμικρο θόρυβο κι ενώ ήταν ένα πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο γατούλι ,τώρα είναι φοβισμένος.
Δεν ξέρω ακριβως τι έγινε ,γιατί έλειπα στην δουλειά,πολύ πιθανό κάτι με τους δίπλα και κάτι χαλιά που βγάζανε στον ακάλυπτο ( εκεί που βολτάρει ο γατούλης) ,γιατί πήρα σβάρνα τα διαμερίσματα όλα στην πολυκατοικία μου και ρώταγα αν είδαν ή αν άκουσαν κάτι ( κάποιο καυγά .κάποιο θόρυβο κτλ )
Ξέρω πως έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες ,αλλά και σήμερα το πρωί που το άνοιξα την μπαλκονόπορτα, αντί να φύγει τρέχοντας ( όπως κάνει πάντα, γιατί λυσάει στο παιχνίδι εκεί ) κοίταξε λίγο απέξω και μπήκε κάτω από το κρεβάτι πάλι.
Έφαγε κανονικά το πρωί ,του έβαλα όμως μέσα την άμμο και έκλεισα την μπαλκονόπορτα ,σε μία προσπάθεια να τον κάνω να νίώσει πιο ασφαλής.
Έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ ,πήρα την κτηνιάτρο ,δεν με βοήθησε και πάρα πολύ ...έχω πάθει σοκ..τι να κάνω για τον βοηθήσω να το ξεπεράσει πιο γρήγορα...θα το ξεπεράσει ?
Είναι τόσο χαρουμενο και παιχνιδιάρικο γατάκι ....χτές ούτε που μου έδινε σημάσια ,όυτε στα παιχνίδια του ..τον πήρα αγκαλιά το βράδυ και κοιμηθήκαμε..τι να κάνω όμως ....?????? τώρα τον έχω αφήσει μόνο του και τον σκεφτόμαι συνέχεια....
Ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους