Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν πειράζει,κι εγώ ξέχασα να το δωΑρχική Δημοσίευση από moukelis
Χριστινα σε μισωωωωωωω και κανονισα να βγω!Ατιμη!![]()
Εγώ δεν έχω διαβάσει βιβλίο του Χάρι Πότερ...Λέω να πάρω κανέναΑρχική Δημοσίευση από Elvenstar
Εγώ τις έχω αυτές τις ταινίες κ έτσι τις βλέπω όποτε θέλω κ χωρίς διακοπές :up: Αν κ θα το ξαναπω μια φορά ακόμα προτιμώ να διαβάζω τα βιβλία παρά να βλέπω τα έργα του HP
Eτσι κι αλλιώς όταν αρχίζω σειρά τα παίρνω όλαΑρχική Δημοσίευση από Elvenstar
Ποτέ δεν μπορείς να σταματήσεις μόνο στο ένα, αν διαβάσεις το πρώτο θα πάρεις κ τα υπόλοιπα![]()
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα
βλεπω ενα τελειο ντοκιμαντερ στην ετ 3 αφιερωμενο στη λιμνη κερκινη...δεν εχω παει αλλα θελω πολυ ρε γμτ..εχει φοβερο βιοτοπο κ πολυ ομορφα πουλια για να κανεις bird watching. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τα δασαρχεια εκει, παλιοτερα ευτυχως, πληρωναν κυνηγους να σκοτωσουν ενα ειδος κορακοειδων πουλιων που τα θεωρουσαν βλαβερα...τι αλλο θα ακουσουμε πια......
![]()
Το είδα και γω.Αρχική Δημοσίευση από ιβανα
βλεπω ενα τελειο ντοκιμαντερ στην ετ 3 αφιερωμενο στη λιμνη κερκινη...δεν εχω παει αλλα θελω πολυ ρε γμτ..εχει φοβερο βιοτοπο κ πολυ ομορφα πουλια για να κανεις bird watching. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τα δασαρχεια εκει, παλιοτερα ευτυχως, πληρωναν κυνηγους να σκοτωσουν ενα ειδος κορακοειδων πουλιων που τα θεωρουσαν βλαβερα...τι αλλο θα ακουσουμε πια......
![]()
Αρχική Δημοσίευση από niki
Σήμερα ξεκίνησε στον Αντένα το "Ιατρικό απόρρητο", η ελληνική εκδοχή του Grey's anatomy.Μάλλον μέτριο το αποτελεσμα.
Από το κάστ ξεχωρίζουν Γ.Κιμούλης, Π. Μπουγιούρης, Σ.Παυλίδου, Μάντυ Λάμπου κ.α
Θα μπορούσαν να την κάνουν πιο πρωτότυπη τη σειρά αν έδειχναν την πραγματική εικόνα των ελληνικών νοσοκομείων..Φαντάζεστε σε πρώτο πλάνο να βλέπαμε ράντζα σε διαδρόμους και γιατρούς που φακελώνονται??Αρχική Δημοσίευση από ιβανα
το εχω δει, πολυ μετριο...
ασε που εδω δεν εχουμε προσωπικο, κρεβατια, μηχανηματα κ εντατικες...οι σειρες μας μαραναν???????![]()
Μόνο στις σειρές έχουμε...Αρχική Δημοσίευση από ιβανα
το εχω δει, πολυ μετριο...
ασε που εδω δεν εχουμε προσωπικο, κρεβατια, μηχανηματα κ εντατικες...οι σειρες μας μαραναν???????![]()
Συμφωνώ...αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο, τουλάχιστον πιό ρεαλιστικό από το να βλέπουμε νοσοκομεία και προσωπικό που δεν υπάρχει την ελληνική πραγματικότητα.Αρχική Δημοσίευση από undertow
Θα μπορούσαν να την κάνουν πιο πρωτότυπη τη σειρά αν έδειχναν την πραγματική εικόνα των ελληνικών νοσοκομείων..Φαντάζεστε σε πρώτο πλάνο να βλέπαμε ράντζα σε διαδρόμους και γιατρούς που φακελώνονται??
Και εγώ αυτό έβλεπα..Δεν μου άρεσε καθόλου..Μακραν καλύτερο το greys anatomy..Ασε που μου έλειπε και ο ''μπήχτης'' Dr Σλόαν...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cooperaki
εχτές το βράδυ, είχει μια πολύ ωραία ταινία με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και ένα σκύλο. η ταινία βασιζόταν σε αληθινή ιστορία και έδειξε το δέσιμο μεταξύ ανθρώπου και ζώου και την αφοσίωση. ήταν πολύ γλυκό και τρυφερό φιλμ και με συγκίνησε![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κι εγώ αυτό κάνωΑρχική Δημοσίευση από Gianduia7
Επίσης υπάρχει ένα site που βλέπω ιντερνετικά ταινίες και σειρές χωρίς να τις κατεβάζω!!
Οπότε δεν βλέπω τηλεόραση και όποτε θέλω,διαλέγω την ταινία που θέλω οταν θέλω και βλέπω!!![]()
Ετσι...μπας και ανοιξουν τα ματακια μας.Χρεοκρατία - Debtocracy[/B] Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατηγορία: Αυτοτελές ντοκιμαντέρ
Σενάριο/Σκηνοθεσία: Άρης Χατζηστεφάνου, Κατερίνα Κιτίδη.
Επιστημονική επιμέλεια: Λεωνίδας Βατικιώτης.
Μουσική: Γιάννης Αγγελάκας.
Παραγωγή: BitsnBytes 2011.
Το ντοκιμαντέρ αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους. Ο Άρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους - τη χρεοκρατία. Το ντοκιμαντέρ χρηματοδοτήθηκε από πολίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι δημιουργοί του το προσφέρουν δωρεάν στο κανάλι της Βουλής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠηγήΝτοκιμαντέρ του Μένιου Καραγιάννη, για τη σχέση μας με τη ζωή και το θάνατο.
Όλες οι εκφράσεις της ανθρώπινης σκέψης συγκλίνουν στο ότι είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που συλλαμβάνουν οι αισθήσεις μας. Χρόνος και ύλη αποτελούν ψευδαισθήσεις και ενισχύουν το φόβο του θανάτου. Πίσω όμως από τα φαινόμενα κρύβεται ένας κόσμος πολυδιάστατος, όπου η έννοια της ζωής και του θανάτου αποκτά μια άλλη δυναμική. Μέσα από απόψεις επιστημόνων και εμπειρίες ανθρώπων, η ταινία αναζητεί τη σχέση που μας καθιστά ελεύθερους και υπεύθυνους απέναντι στο μυστήριο που μας περιβάλλει.
Το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να απαλύνει τους φόβους μας και να μας συμφιλιώσει με το μεγάλο θέμα. Από πού πηγάζει η χαρά της ζωής και γιατί μας φοβίζει τόσο ο θάνατος; Ο Σωκράτης έλεγε ότι ο φόβος του θανάτου μας οδηγεί στο άδικο, σε απομάκρυνση από την αρετή. Απαλλαγμένοι από το φόβο, ορίζουμε πιο ελεύθερα το περιεχόμενο της ζωής μας, της δίνουμε αξία. Τι θέση παίρνουν στα ερωτήματα αυτά ένας αστροφυσικός, μία κοπέλα που θέλησε να αυτοκτονήσει, ένας νεκροθάφτης, ένα θύμα τροχαίου; Οι προσωπικές τους εμπειρίες και σκέψεις πλέκουν ένα κινηματογραφικό ταξίδι στο οποίο αξίζει κανείς να είναι συνεπιβάτης και συνομιλητής.
Στην κάμερα μιλά ένα σύνολο διαφορετικών ανθρώπων, που δίνουν μια πολύ ξεχωριστή προσέγγιση στο ζήτημα του θανάτου. Ανατρέχουν σε προσωπικές τους εμπειρίες, στους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, στην Κβαντική Φυσική, στον χριστιανισμό και στο χιούμορ, συνθέτοντας έτσι ένα μωσαϊκό από αξιομνημόνευτες κουβέντες, που μας προβληματίζει και εν συνεχεία μας κάνει να νιώθουμε πιο συμφιλιωμένοι με το σημαντικό γεγονός του θανάτου.
...με πολλούς φίλους