ναι το κοντοτριχο εχω το σιαμ. ενοιξα νεο topic μιας και αυτο ειναι το διπλο.. το πηρα απο ebay 12euro. ευχομαι να μην ξυριζει οπως διαβασα,, γιατι θα ξυριζομαι και εγω μαζι με τον μικρο.. η απλη δεν κανει τπτ ασε που γινεται συνεφο στο σπιτι
Καλά αυτο ολοι οι γατόφιλοι το ξέρουν οτι οι απλές ειναι για απλό βούρτσισμα και τίποτα παραπάνω.

Τώρα σχετικά με το συγκεκριμένο. Εγώ πήρα το μεσαίο αλλα με μονή βούρτσα απο το πετσοπ στην Φωκίωνος.
Οταν κάνω την μακρύτριχη μου (την αρκούδα οπως την αποκαλώ εγώ

) τότε πραγματικά με διευκολυνει φοβερά. Ξεμπερδέυει και καθαρίζει αμέσως, οταν ομως προσπάθησα στα μικρά μου που δεν εχουν τριχωμα γιατι είναι απλά ευρωπαικά τότε λογο του ότι εχω την μεσαία σε μέγεθος (ειναι πολύ πλατιά για γάτα)και λόγο του ότι δεν έχουν πολύ παχύ τρίχωμα τότε δεν χτενίζονταν άνετα και κόλαγε η βούρτσα στα κόκκαλα οπως έχω γράψει

).Πραγματικα με κούρασε γιατι φοβόμουν μήπως τα πονάω ετσι που ακουμπούσα πάνω στα κόκκαλα.
Τώρα πως θα είναι με την διπλή λεπίδα δεν ξέρω

. Απο την μία μάλλον θα καθαρίζει πολύ γρήγορα από την άλλη όμως μήπως επειδή εχεις κοντοτριχο δεν θα ειναι πολύ άνετη?Τι να σου πω ? αυτό θα το ανακαλύψεις μόνος σου. Πάντως η τιμή που το πήρες ειναι πάρα πολύ καλή γιατι εγω το μεσαίο το αγόρασα απο το κατάστημα 29 ευρώ.
Καλή αρχή εύχομαι και να μας γραψεις την εμπειρία σου με το διπλό οταν το πάρεις.
Βάλε και εδώ την διεύθυνση απο το θεματάκι σου για να μπούμε και να το δούμε και εμείς.

Ευχαριστώ
...με πολλούς φίλους