Ψωνίζω από το zooplus από το 2015 και εκπτωτικά προγράμματα δεν έχω δει. Έχω καταφέρει όμως να μαζέψω αρκετούς πόντους ώστε να πάρω δωρεάν 1kgr κροκέτες Smilla, 12 κονσερβάκια Gourmet Gold και διάφορα treats για το Μπαχάρι μου. Στην επόμενη παραγγελία θα τσιμπήσω δωρεάν 6 φακελάκια Cosma (μιαμμμ...).
Όμως, ειδικά τώρα που οι RC ακρίβυναν 30%:
Sterilized, από 24,00 εδώ, 16,50 στο zooplus.
Fit, 23 εδώ, 14 εκεί! Οι δε τετράκιλες έχουν 14 ολόκληρα ευρώ παραπάνω στην Ελλάδα. Μιλάμε για τεράστιες διαφορές!
Αγοράζω την άμμο Cat's Best Oko Plus 13 ευρώ τα 10 λίτρα όταν στο zooplus έχουν 15,50 τα 20 λίτρα.
Βρίσκω τις Orijen από 3 μέχρι 8 ευρώ φτηνότερα.
Applaws/Schesir επίσης φτηνότερα.
Πρόσφατα, έφεραν ξηρά τροφή
Wild Freedom με 50% έκπτωση -που είναι και grain free- και μου βγαίνει 11 ευρώ το δίκιλο. Τα αδεσποτάκια μου τις έχουν τσακίσει! Σφαγή! Έ, γιατί να δώσω τόσο για Whiskas φουλ στο καλαμπόκι;
Επιπλέον, έχουν τεράστια ποικιλία για όλα τα βαλάντια, τόσες παραγγελίες δεν έχουν κάνει ποτέ λάθος, πληρώνω με κάρτα ή paypal (ακόμα και με έμβασμα) κι παραλαμβάνω με tracking. Πλέον, πηγαίνω σε petshops μόνο για πιπέτες και χάπια ή αν ξεμείνω από τροφές μέχρι να έρθει η κούτα μου - αλλιώς θα με φάνε ζωντανή δεσποζόμενα και μη!
...με πολλούς φίλους