Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από StrangeEmily+anemos
Χα χα! Πραγματικά γατίσια ζωή!
Tzoutzou θα φροντίσουμε συνάντηση σύντομα για να πάρεις τη δόση σου
Και λίγες ακόμα σκηνές έντονης δράσης:![]()
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Ο Μπόρχες μας αποζημιώνει χίλιες φορές με τη χαρά μας δίνει. Όταν είναι μαζί μας χουρχουρίζει ασταμάτητα, τέτοιες εκδηλώσεις ευτυχίας και λατρείας δεν έχουμε ξαναδεί σε γάτα (ούτε καν σε σκύλοΑρχική Δημοσίευση από drusilia
Εγώ νομιζω οτι το δεύτερο, Τζουλια. Απλά δεν πιστεύει την τύχη του το ζωντανο. Εδώ εγώ θυμάμαι πως και που ζούσε το άμοιρο και με πιάνουν τα κλάματα...:cry:
Ξανα λοιπον, αν και το εχω πει πολλες φορες, ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια.
Και ας ρίξει και κανέναν ύπνο εκ μέρους μας ο μικρός!![]()
Αρχική Δημοσίευση από StrangeEmily+anemos
Φίλοι μου, ξαναβρήκα το παλιό θέμα, 11 χρόνια μετά, και έχω να σας πω πως δυστυχώς ο Μπόρχες μας πάσχει πιθανότατα από λοιμώδη περιτονίτιδα (F.I.P.) από Κορωνοϊό.Λέω πιθανότατα, γιατί σήμερα κάναμε τις εξετάσεις και αυτές θα βγουν την Τρίτη, όμως τα συμπτώματα, καχεξία, ατονία, υγρό στην κοιλιά (του αφαίρεσε ο κτηνίατρος σχεδόν δύο ποτήρια!) δείχνουν πως την έχουμε άσχημα. Το ανακοινώνω εδώ επειδή σε αυτό το θέμα συμμετείχαν πολλοί αγαπητοί φίλοι, κάποιοι από τους οποίους μας βοήθησαν να υιοθετήσουμε τον γατούλη μας.
Παιδιά ελπίζω να είστε όλοι καλά, γιατί έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε!
Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι αλλά μετά από εδώ θα πάμε στα σχετικά θέματα του φόρουμ για να το ψάξουμε, κάτι πήρε το μάτι μου για περιπτώσεις στις οποίες γίνεται μια συντηρητική θεραπεία που είναι αποτελεσματική, και ακόμα και με τη χειρότερη διάγνωση θα πάρουμε δεύτερη γνώμη και θα το παλέψουμε όσο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι μπορεί να αντιμετωπιστεί, για να έχει ο Μπόρχες μας μια καλή ποιότητα ζωής, για όσο καιρό του απομένει. ΓΙα να βλέπουμε και τα θετικά, ο γατούλης μας είναι σχεδόν 12 χρόνια μαζί μας (δηλαδή περίπου 14 χρονών), η κόρη μας γεννήθηκε και μεγάλωσε μαζί του και έμαθε να σέβεται τα ζωάκια μαζί του, και πιστεύω πως έχει περάσει και αυτός καλά μαζί μας, όπως κι εμείς μαζί του.
Σας χαιρετούμε και πολλά φιλιά στις γατομουσούδες όλων των μικρών φίλων μας!![]()
...με πολλούς φίλους