Το MyCat είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 146,309 εγγεγραμμένα μέλη και 714,452 μηνύματα σε 22,618 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το MyCat άλλα 510 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο MyCat.

Εγγραφή Βοήθεια

RSS Ταξινόμηση Kριτικές

Reviews Σε αυτή την περιοχή θα βρείτε κριτικές για γάτο-προϊόντα που δοκιμάσαμε. Διαβάστε τις, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα και μετά επιλέξτε από την άνεση του σπιτιού σας τι προϊόν θα αγοράσετε για τη γατούλα σας. Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν που δεν έχουμε γράψει ακόμα για αυτό μπορείτε να υποβάλλετε τη δική σας κριτική και αν κριθεί κατάλληλη για δημοσίευση* θα δημοσιευθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες και θα εμφανιστεί όπως όλες οι κριτικές στην αρχική μας σελίδα με το όνομα χρήστη σας.

Για να εγκριθεί μια κριτική για δημοσίευση πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 γραμμές, να είναι αμερόληπτη και αντικειμενική, να είναι γραμμένη χωρίς πολλά συντακτικά-ορθογραφικά-γραμματικά λάθη, να μην είναι αντιγραφή από άλλο ελληνικό site και γενικά να παρουσιάζει αξιοπρεπή εικόνα και σωστές πληροφορίες. Έχετε υπόψιν ότι η κριτική σας ενδέχεται να τροποποιηθεί πριν δημοσιευτεί ώστε να διορθωθούν λάθη, να εμπλουτιστεί και το ύφος της να ταιριάζει με τις υπόλοιπες. Αν διαφωνείτε με τις αλλαγές που έγιναν στην κριτική σας ενημερώστε μας εντός 7 ημερών εάν επιθυμείτε να διαγραφεί.

Νέο θέμα
Νέο θέμα