Το MyCat είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 124,810 εγγεγραμμένα μέλη και 713,660 μηνύματα σε 22,525 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το MyCat άλλα 557 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο MyCat.

Εγγραφή Βοήθεια

RSS Ταξινόμηση Ράτσες

Breeds Σε αυτή την περιοχή θα βρείτε πληροφορίες για τις ράτσες που υπάρχουν καθώς και φωτογραφίες για την κάθε ράτσα. Θα σας βοηθήσει πολύ αν αυτό τον καιρό ψάχνετε να αγοράσετε γατάκι ράτσας. Αν έχετε αρκετές γνώσεις για κάποια ράτσα μπορείτε να υποβάλλετε δικό σας κείμενο και αν κριθεί κατάλληλο για δημοσίευση* θα δημοσιευθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες και θα εμφανιστεί όπως όλα τα υπόλοιπα στην αρχική μας σελίδα με το όνομα χρήστη σας.

Για να εγκριθεί ένα κείμενο που αφορά ράτσες για δημοσίευση πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 γραμμές, να είναι γραμμένο χωρίς πολλά συντακτικά-ορθογραφικά-γραμματικά λάθη, να μην είναι αντιγραφή από άλλο ελληνικό site και γενικά να παρουσιάζει αξιοπρεπή εικόνα και σωστές πληροφορίες. Έχετε υπόψιν ότι το κείμενο σας ενδέχεται να τροποποιηθεί πριν δημοσιευτεί ώστε να διορθωθούν λάθη, να εμπλουτιστεί και το ύφος του να ταιριάζει με των υπολοίπων. Αν διαφωνείτε με τις αλλαγές που έγιναν στο κείμενο σας ενημερώστε μας εντός 7 ημερών εάν επιθυμείτε να διαγραφεί.

Υποκατηγορίες