H Ceres Victoria censored έγραψε στις 23:48, 30-11-10:
ακριβη!!! Πουλανε τετοια ξυλακια για σομπες. Και ειναι παααααρα πολυ φθηνα (200 ευρω ο τονος!!!!). Εχω δοκιμασει τετοια παρομοια αμμο. Αλλα δεν του αρεσε γιατι προτιμα να παταει σε απαλη αμμο. Δεν κανει σβωλους, αλλα εκει που κατουραει φουσκωνουν τα ξυλακια και επειτα διαλυονται και γινονται σκονη. Υπαρχουν λεκανες που αποτελουνται απο 2 μερη:Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα
Λοιπον..εχω νεα!!! πηγα χτες στον κτηνιατρο μου..και λεω..δεν κοιτω τι αλλες αμμους εχει;; και...ω το θαυμα...ειχε μια,η οποια ειναι απο ξυλο!!! ξυλο και πριονιδι..Γραφει λοιπον η συσκευασια οτι: παρασκευαζεται απο 100/100 φυσικες ινες ξυλου και πριονιδι.Δεν περιεχουν επιβλαβης ουσιες..και ειναι βιοδιασπωμενη.Εξουδετερωνει τις δυσαρεστες οσμες κλπ.Απο οτι καταλασβα..μαλλον ειναι γερμανικο προιον,..αλλα δεν ειμαι σιγουρη.Ειναι μαλλον της εταιριας..witte Molen.Λεγεται TOP FRESH WOOD...
ιδου η συσκευασια....
και ιδου πως ειναι οι "κοκκοι"...
βασικα..εινβαι ξυλινα κυλινδρακια...
Δεν γνωριζω καθολου αν κανει καλη δουλεια...απλα την αναφερω ως κατι καινουργιο,που φαινεται πιο υγειινο....αυριο θα εχω τις πρωτες εντυπωσεις...μακαρι να ειναι καλες...Η τιμη ειναι 8.50 ευρω τα 8 λιτρα..(σημειωτεον οτι ειναι πολυ πιο ελαφρια απο την biocats την δεκακιλη...μιλαμε για παρομοια συσκευασια..

το μονο που κανεις ειναι να σηκωνεις το πανω μερος που συγκρατει τα ξυλακια και να πετας την σκονη που συγκεντρωνεται στο κατω μερος. Αλλα και χωρις κατι τετοιο μαλλον καθαριζει ευκολα γιατι η σκονη παει κατω και πανω μενουν τα ξυλακια. Μπορειτε να την ριχνετε στην τουαλετα, δεν υπαρχει προβλημα. Η δικια μου δεν εχει βουλωσει ποτε παρολο που ριχνω ολοκληρους σβωλους μεσα. Απλα αν ριχνετε μεγαλη ποσοτητα καλο ειναι να την αφηνετε στο νερο για μιση ωρα πριν τραβηξετε το καζανακι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους