Δύο τύποι με συνέλαβαν μπαμπέσικα με δόλωμα κονσερβάκι, μάλλον για τεντυμποϊσμό, και με έχωσαν σε μια γατοφόρο. Με έπλυναν (μα δεν ξέρουν ότι η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας είναι η μπίχλα, με αποπαρασίτωσαν, γέμισαν την κοιλιά μου και ανέλαβαν να με βάλουν στον ίσιο δρόμο.Έτσι κι έγινε,βρήκα σπιτάκι φίνο,όπου έζησα παραπάνω από ένα χρόνο.Δυστυχώς όμως δε γίνεται να συνεχίσω να ζω άλλο εκεί,κι έτσι αναζητώ εκ νέου γατογονιό που να εκτιμά το σπάνιο, γουργουριστό και παιχνιδιάρη χαρακτήρα μου, την τεραστίων διαστάσεων ουρά μου, και τα πανέξυπνα μάτια μου,καθώς τους τεντυμποϊσμους τους έκοψα πια,και που να τρέχω κάτω από αμάξια…

Είμαι ενάμισι έτους,πλήρως εμβολιασμένος,με το βιβλιάριό μου,αποπαρασιτωμένος, στειρωμένος,και μαθημένος σε διαμέρισμα. Το νέο μου σπίτι μπορεί να είναι στην Αθήνα ή σε όλη τη Θεσσαλία, θα υιοθετηθώ με κάρτα υιοθεσίας και βασική προϋπόθεση είναι να με θέλετε μόνο για μέσα στο σπιτικό σας.

Η γραμματέας μου η Δώρα σας περιμένει στο 6973576011,ή στο moukelis @yahoo.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους