Επειδή ελπίζω πραγματικά να έχει χαθεί απλώς και να ξαναγυρίσει, δεν γίνεται να πάρουμε άλλη γάτα άμεσα. Καταρχάς το ζήτημα είναι και πρακτικό, γιατί ο φίλος μου που έχει τις γατουλες μας ζει με τους γονείς του οι οποίοι μετά βίας δεχοντουσαν τα γατακια μες το σπίτι- ενώ στον κήπο περνάνε αρκετά και τα ταΐζουν, ευτυχώς τη μέρα έχει παρέα ο μικρουλης.
Βλέπεις για λόγους συντομιας- και γιατί οταν δημοσίευε αυτή την αγγελία από μέσα μου πίστευα πως είναι θέμα στιγμών να επιστρέψει η λουσια-δεν ανέφερα πως τα γατακια ήταν μόνο 1,5 μήνα στην Αθήνα. Όλη τους τη ζωή ζούσαν στην επαρχιακή πόλη που σπουδαζαμε. Ο φίλος μου εκεί είχε βρει τη λουσια σε άθλια κατάσταση και την περιμαζεψε... Την έχει σώσει ήδη μια φορά από φόλα. Με τον μικρό δε και αν είχαμε τρομάξει άπειρες φορές, γιατί το έσκαγε από την πόρτα βολίδα και δεν δεχοταν με τίποτα να μπει μέσα. Μιλάμε δεν μπορούσε με τίποτα να προσαρμοστεί σπίτι.
Όταν ηρθαμε λοιπόν Αθήνα είχα σκοπό να τα πάρω εγώ σπίτι μου, αλλά λόγω μιας εγχειρισης δεν τα πήρα αμέσως... Και μετά είδα πόσο χαρούμενα ήταν που έβγαιναν στον κήπο του φίλου μου- ειδικά ο μικρός που επιτέλους ξελυσσαγε τη μέρα και κοιμόταν το βράδυ- και δεν μου πήγε η καρδιά να τα πάρω στο τριαρι.
Άρχιζαν να συνηθίζουν και ο φίλος μου έκανε το λάθος να αφήσει το λουσιακι και το βράδυ έξω- δεν έχω προσωπικά τρομερή εμπειρία από γάτες, μια γατουλα είχα σαν φοιτήτρια τη φαβιμαρ η οποια το έσκασε μετά από λίγους μήνες και δεν την ξαναβρηκα, αλλά δυο χρόνια που είμαι μ αυτά τα γατακια και τα φροντιζω και τα λατρευω θεωρώ πως η φύση της γάτας είναι εντελως διαφορετική τη νύχτα από τη μέρα, γι αυτό και ημουν πάντα εντελώς αντίθετη στο να μένουν τα γατακια έξω το βράδυ.
Τέλος πάντων το αποτέλεσμα ήταν από το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης να μην έχει επιστρέψει. Στην αρχή πραγματικά δεν το πίστευα πως θα περάσει μια βδομάδα και θα είναι αφαντη... Ούτε ένα τηλέφωνο από κανέναν στην περιοχή- μόνο μια κυρία για κάποια γατουλα που της μοιάζει και συχνάζει απέναντι από το σπίτι. Αλλά να που εξαφανίστηκε και πραγματικά τις τελευταίες μέρες έχω πελαγωσει. Δεν κοιμάμαι πριν τις 7 το πρωί ( τώρα είμαι με τρεις ώρες ύπνο). Αυτή η γατουλα ήταν η αδυναμία μου. Όταν ζούσαμε μαζί κοιμομασταν αγκαλιά. Και ήδη μου έλειπε όλο αυτόν τον καιρό, αλλά έκανα την καρδιά μου πέτρα για να μην κλείσω τον μικρουλη στο διαμέρισμα.
Τέλος πάντων, ήθελα να τα πω κάπου, γιατί γενικώς δεν περιβαλομαι από γατοφιλους και άμα τα λέω στον περίγυρο μου με κοιτούν λίγο λες και είμαι η εξωγηινη γατομαμα.
Επίσης σήμερα λέμε να κάνουμε αυτό με τα ούρα, που λέει στις οδηγίες για την εύρεση της γάτας- μιλάμε για τέτοια απελπισία. Θα πιάσει άραγε, δηλαδή αν είναι κάπου έξω όντως θα τα μυρίσει και θα τα αναγνωρίσει για να επιστρέψει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aretha : 13-05-10 στις 11:09.
Αιτία: merge
...με πολλούς φίλους