Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tι είναι κρασούλα;Αρχική Δημοσίευση από πηνελοπη
Πολλά από αυτά τα φυτά τα έχω και εγώ στο μπαλκόνι μου και η μητέρα μου στο δικό της η οποία τα γατιά της τα ταίζει μέχρι σκασμού.Παρόλα αυτά ο Τζέρυ μας πρίν λίγα χρόνια πήγε και έφαγε φύλλα από τη κρασούλα της , δηλητηριάστηκε και δεν καταφέραμε να τον σώσουμε.Δεν έχω ακούση ποτέ μου γατί να έφαγε κρασούλα κι όμως αυτός το έκανε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομίζω καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον κτηνίατρο για μια υπεύθυνη διάγνωση/θεραπεία.Αρχική Δημοσίευση από Jacky Miller
Γειά σας και από μένα!
Ο γατούλης μου λατρεύει να μασάει λεπτά φύλλα (στο μπαλκόνι) για τις περίφημες τριχόμπαλές του. Πριν από 2 εβδομάδες στην κυριολεξία κούρεψε μια μικρή Δράκαινα που ήρθε στο σπίτι, εν ριπή οφθαλμού. Τα συμπτώματά του τα συγκέντρωσα-αναγνώρισα πριν λίγες μέρες, κοιμόταν πολύ, φτερνιζόταν (αλλά ο γιατρός είπε ότι τα πνευμόνια του ήταν καθαρά), δεν έκανε εμετούς, ... αλλά έχει βγάλει την τελευταία εβδομάδα 2 σπυριά στο πηγούνι που ματώνουν. Το ένα έκλεισε αμέσως, τώρα βγήκε το δεύτερο και πλέον το ψάχνω πολύ (και έτσι αναζήτησα να βρω πληροφορίες για δηλητηριώδη φυτά - πάντα νόμιζα ότι έχουν "γνώση" τι μασάνε, επιλέγουν με την όσφρηση ανάλογα τι χρειάζονται... και σας βρήκα)..... Από αλοιφές-φάρμακα, μια Fucidin θα κάνει ή χρειάζεται κάτι δυνατότερο?
Να είστε καλά,
Τζάκυ
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους