H Ceres Victoria censored έγραψε στις 23:12, 04-11-10:
Πριν ομως κανω κατι τετοιο θελω να ξερω καποια πραγματα. Στο σπιτι ειναι δυσκολο να την κλεισω σε ενα δωματιο (βασικα το προβλημα ειναι ο ναρουτο γιατι θα νιαουριζει και θα ανοιγει τις πορτες). Κινδυνευει να κολλησει κατι ο ναρουτο απο την γατουλα; Απο λευχαιμια ειναι καλυμμενος, αλλα οχι απο περιτονιτιδα. Αν την πιασω σημερα, ειναι λιγο απιθανο να την παω στον κτηνιατρο γιατι πρεπει να κλεισεις ραντεβου πρωτα και το πιο πιθανο ειναι να μου κλεισουν ραντεβου για την επομενη μερα

Χαπι αποπαρασιτωσης εχω, αλλα δεν εχω αμπουλα για εξωτερικα παρασιτα, θα της δωσω το χαπι, αλλα δεν ξερω τι να κανω αν εχει ψυλλους. Στον κτηνιατρο δεν προλαβαινω να παω γιατι κλεινει στις 4 (σε περιπτωση που την πιασω σημερα). Αν τελικα την πιασω σημερα να την κανω μπανιο με dawn ή να παρω καποια αμπουλα απο pet store? Να πω την αληθεια δεν εμπιστευομαι τις αμπουλες απο εκει

Η γατουλα μαλλον ειναι ρατσας (bengal)... ετσι μου ειπε και ο διαχειριστης ο οποιος εχει bengal

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους