καλημερα και με συγχωρειτε που αργησα να απαντησω. πηραμε την αμπουλιτσα μας προσφατα κιολας, κανονικα δε θα επρεπε να εχω το κεφαλι μου ησυχο εφοσον βαζουμε αμπουλα?? ή ακομα κ με την αμπουλα εχουμε πιθανοτητες??
Εξαρτάται από την αμπούλα που βάλατε

, για την ψωρίαση χρειάζεται μια ειδική ουσία, που οι συνηθισμένες αμπούλες (που παίρνουμε γενικά προληπτικά δεν την περιέχουν)! Ρώτησε το γιατρό σας για να είσαι σίγουρη. Επίσης αν είχες πολύ καιρό να της βάλεις μπορεί όντως να επιμείνει το παράσιτο και γι΄αυτό λέω ότι είναι καλό να την επαναλάβετε και σ΄ένα μήνα. Ιδανικά γίνεται και μία αγωγή τοπικά στα αυτάκια, για να είσαι σίγουρη. Αν όμως βάζετε συστηματικά (εννοώ κάθε μήνα) την αμπούλα που πιάνει και την ψώρα, τότε ναι σίγουρα είναι καλυμμένη και θα πρέπει να αναζητηθεί αλλού η αιτία..
Υπέθεσα για ψώρα γιατί μία γατούλα μου είχε βγάλει ένα τέτοιο σπυράκι στο μουσούδι της και απευθείας ο γιατρός μου έδωσε την αμπούλα που σου λέω και μέσα σε δυο μέρες είχε φύγει, την επαναλάβαμε μετά κι από μήνα και δεν είχε κανένα πρόβλημα, σταμάτησε και το ξύσιμο

Βέβαια και πάλι σου λέω εμπειρικά μιλάμε και υποθέσεις κάνουμε, αφού δεν είμαστε ειδικοί

...με πολλούς φίλους