Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δες εδώ, αυτόν που προτείνει μέλος μας.Αρχική Δημοσίευση από mousepop
Καλησπέρα σε όλους, έχω δύο γάτες 8 και 9 χρονών στειρωμένες και παρατήρησα πριν λίγες μέρες ότι στο σαλόνι βρήκα ούρα/ Δεν μπορώ να καταλάβω αν εχει ψεκάσει και έτσι είμαι σε αναζήτηση για έναν καλό κτήνίατρο στα Νότια προάστια της Αθήνας. Φυσικά κα΄θς είχα προηγούμενες εμπειρίες από κτηνίατρους που μπου πήραν πολλά χρήματα και δεν ήταν αποτελεσμάτικη θα εκτιμούσα πολύ την άποψη σας αν γνωρίζετε κάποιον που θα ξέρει να με βοηθήσει με τις γατούλες μου/ ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδω στο συγκεκριμενο θεμα οχι βεβαια Στεφανε μου.Εννοειται δεν πειραζει,ισα ισα.Για αυτο το εχουμε εξαλλου.Αρχική Δημοσίευση από stefanosf
Καλημερα σας.
Προσωπικη μου γνωμη οτι ειναι μια παρα πολυ καλη γιατρος, με πολλες γνωσεις και συνεχεις σεμιναρια στο εξωτερικο και πολυ καλος ανθρωπος.
https://www.vac.gr/index.php/el/
Προκειτε για την Νταβλούρου Βασιλική που βρισκετε στην Πατρα 2610624880
Υ.Γ. Δεν ξερω εαν θεωρειτε διαφημιση και δεν πρεπει να το βαλω.
Δεν εχω ενημερωσει καν την γιατρο οτι την προτεινω εδω μεσα στο forum.
Πειραζει?
Καλησπερα φιλη μου, ελπιζω να αναρρωσει γρηγορα η γατουλα σου.Αρχική Δημοσίευση από niki25
Καλησπέρα.. γνωρίζει κάποιος/α κτηνιάτρο οικονομικό και καλό στο Περιστέρι; Έστω και κέντρο.. είναι πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Στείρωσα και έκανα έκτρωση στη γάτα μου η οποία είναι αδέσποτη, αλλά απ'ότι φαίνεται δεν έγινε καλή δουλεία καθώς της άνοιξαν τα ράμματα και έβγαιναν από μέσα της διάφορα... αφήστε! Ζω ένα δράμα. Η γάτα μπήκε πάλι σε χειρουργείο, είναι εντάξει απ'ότι λέει, αλλά δεν την εμπιστεύομαι. Θέλω κάποιος ειδικότερος να την προσέξει για κάποιες μέρες και να την εξετάσει.. σας παρακαλώ είναι ανάγκη μια όσο το δυνατόν συντομότερη απάντηση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Αρχική Δημοσίευση από Kwnstantina95
Καλησπέρα σε όλους.Επειδη δεν ήξερα που να γράψω την απορία μου είπα να το αφήσω εδώ. Γνωρίζει κάποιος κάποιον καλό κτηνίατρο στα βόρεια προάστια που να αναλαμβάνει την στείρωση θηλυκης γατούλας? Εγώ και η γάτα μου μετακόμισαμε πρόσφατα και δεν γνωρίζω κάποιον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
...με πολλούς φίλους