ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχει ξαναδει κατι παρομοιο,απο ζωοφιλα δερματοφυτα βγαινουν σπυρακια,τετοιου τυπου αλλα δε ξερει λεει αν βγαινουν ετσι σε ολο το σωμα.(τι θα πει δε ξερει??)
Κατ' αρχάς, θα έλεγα να πας και σε κάποιον άλλο δερματολόγο να σε δει, γιατί αυτός ακούγεται στην καλύτερη περίπτωση άπειρος.
Γενικά, για να κολλήσει μύκητες κάποιος, πρέπει να έχει σχετικά αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Το ότι εξαπλώθηκαν τόσο πολύ, μπορεί να σημαίνει είτε ότι για κάποιο λόγο έχεις καταπονημένο οργανισμό (οπότε ψάξτο γενικότερα: μήπως είχες αρρωστήσει πρόσφατα; μήπως έχεις αλλεργίες, θυρεοειδή ή κάποιο άλλο αυτοάνοσο; ), είτε ότι καθυστέρησες πολύ ν' αρχίσεις τη θεραπεία. Όπως και να 'χει πάντως, ούτε τα μαλλιά θα σου πέσουν, ούτε θα πάθεις τίποτα φοβερό, μην τρομάζεις.
Χάπια είχα πάρει κι εγώ όταν είχα κολλήσει μύκητες (έχουν περάσει βέβαια καμιά 25ριά χρόνια, οπότε δεν θυμάμαι λεπτομέρειες

) και έβαζα και αλοιφή.
Εσας τα σπυρακια σας ηταν ετσι σα καψιμο απο τσιγαρο,γυρω γυρω πιο φουσκωτο αποτι στο κεντρο,και βγαζατε παντου??
Ναι, κάπως έτσι τα θυμάμαι. Εγώ είχα βγάλει ένα τέτοιο ολοστρόγγυλο στο εσωτερικό της μιας γάμπας (εκεί που μου τριβόταν το γατάκι

) και μετά, λόγω επαφής, έβγαλα κι άλλο ένα ακριβώς απέναντι, στο εσωτερικό της άλλης γάμπας. Αυτά ήταν όλα, και είχαν κάνει κανένα μήνα περίπου για να περάσουν.
...με πολλούς φίλους