η γάτα μου έπεσε από το μπαλκόνι (1ος-2ος όροφος) σήμερα το πρωί ή μεσημέρι (δεν ήμουν στο σπίτι, ήταν μόνο η συγκάτοικός μου), και η τύχη της αγνοείται έκτοτε. Αν και έβγαινε βόλτες στις γύρω ταράτσες, φοβάμαι ότι είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται έξω στο δρόμο κι έχω τρελαθεί από τη στεναχώρια.
Είναι μαύρη (ελάχιστες σκόρπιες άσπρες τρίχες κάτω απ'τις μασχάλες και στην κοιλιά), θηλυκή, περίπου 11 μηνών. Ακούει στο όνομα Τρούφα, και φοράει στο λαιμό αντί κολάρου ένα γαλάζιο (τυρκουάζ?) δερματάκι, με δύο χάντρες, μία διάφανη, μία γαλάζια. Δεν έχει τσιπ.
Περιοχή: Αθήνα, Κουκάκι, τετράγωνο μεταξύ οδών Ορλώφ, Τσάμη Καρατάση-Φιλοπάππου και Βεΐκου (και στην ευρύτερη γύρω περιοχή, φυσικά)
Παρακαλώ πολύ, αν κάποιος μένει στην περιοχή, ας έχει το νου του. Και αν τη δείτε (έστω!) παρακαλώ καλέστε με στο 6977661252, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.
Ευχαριστώ για την κατανόηση
Υ.Γ. έχω ήδη κολλήσει μερικά χαρτιά στη γειτονιά, και αύριο θα πάω και στην κτηνίατρο που είναι στην περιοχή καθώς και στα γύρω petshop. Αλλά αν κάποιος έχει καμιά επιπλέον ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη, παρακαλώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...με πολλούς φίλους