Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 4 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια. Αλλά δεν χρειάζεται πάντα να περιμένεις μέχρι να φανούν καθαρά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τα φύλα. Συνήθως φαίνεται αρκετά νωρίτερα, όταν ανασηκώσεις την ουρίτσα: στα κοριτσάκια η απόσταση από τις δυο "τρυπούλες" είναι μικρή, ενώ στα αγοράκια μεγαλύτερη. Το δικό μας μάτι δεν μπορεί πάντα να διακρίνει αυτή τη διαφορά, αλλά το έμπειρο μάτι του κτηνίατρου θα το καταλάβει αμέσως.απο που καταλαβες οτι το μωρο ειναι κοριτσακι??? εγω δεν μπορω να το ξεχωρισω,εχω ακουσει οτι πρεπει να μεγαλωσουν καπως για να διαμορφωθουν τα γεννητικα τους οργανα...????
Καλημέρα Αλεξάνδρα μου.... Υπάρχουν και οι λίγες περιπτώσεις τριχρωμη γάτα να είναι αρσενική.... Ο αξελουκος ήταν τέτοια γάτα!!!!Αρχική Δημοσίευση από alcyone
Η μπεμπούλα όμως η δική σου έχει κι ένα επιπλέον γνώρισμα που χαρακτηρίζει κατά κανόνα τις θηλυκές γάτες: είναι τρίχρωμη! Για κάποιο λόγο που οφείλεται σε γονιδιακά αίτια, όλες οι τρίχρωμες γάτες, να ξέρεις, είναι θηλυκές!![]()
Αρχική Δημοσίευση από eleni236
Καλημέρα σας......για μας βέβαια δεν είναι καθόλου καλή......χτες βράδυ το γατουλακι που μας είχε απομείνει άνοιξε τα ματάκια του και πανηγυρίσαμε.....ήταν κοριτσάκι τελικά.....ΚΑΙ.....σήμερα το πρωί το βρήκα νεκρό.....είμαστε πολύ χάλια....δεν μπορώ να καταλάβω ρε γαμωτο γιατί να μην ζησει?????? Είχε κλείσει 15 μέρες......δεν έμεινε κανένα....και τα τρία αγγελακια φύγανε άδικα......η μάνα το ψάχνει και κλαίει...μαζί και γω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπερα,Λοιπον...το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ανοιξεις μια κονσερβα τροφης να τις δελεασεις..βαλτο πιο μακρια να πανε να φανε και εσυ κανε οτι πρεπει να κανεις.Αρχική Δημοσίευση από ToPortokalaki
Καλησπέρα σας χρειάζομαι άμεση βοήθεια !! Δύο γάτουλες γέννησαν την ίδια μέρα στην αυλή μου τους έχω ένα πάρκο και κοιμούνται. Το πρόβλημα είναι ότι πέρασαν 5 μέρες και σήμερα βρήκα δύο μωρά πεθαμένα τα μυρμήγκια έχουν μπει παντού στο πάρκο και φυσικά όσο κοντά κι αν πλησιάζω οι μανουλες δεν μ αφήνουν να τα πάρω από μέσα τι μπορώ να κάνω ;;; Για να προστατέψω και τα υπόλοιπα ?????
...με πολλούς φίλους