ο Δασκαλοπουλος ειναι οικονομικος, νομιζω καπου στα 50 ευρω, αυτην στο πανοραμα την ακουσα και εγω απλα μου φανηκε υπερβολικα φθηνη, ακουσα απο γνωστους μου οτι δεν ειχαν κανενα προβλημα που εκαναν σε αυτην αλλα κανει καπως γρηγορη προχειρη δουλεια, να φανταστεις δεν κλεινεις ραντεβου και δεν συμβουλευει τιποτα. αλλα ολα αυτα ειναι λεγομενα που μου εχουν πει,, δες λιστες, παιρνε τηλεφωνα 3-5 γιατρους και μετα αποφασισε.
Επειδή λογικά μιλας για τη γιατρό στην οποία πηγαίναμε τη γατούλα μας όσο ζούσαμε Θεσσαλονίκη (εγώ όπως και εκατοντάδες άλλοι καθώς είναι πασίγνωστη στη Θεσσαλονίκη), θα σου εγγυηθώ ότι είναι πολύ καλή γιατρός που δεν κάνει πρόχειρη δουλειά, ειλικρινά δεν ξέρω από πού βγήκε αυτό και θεωρώ ότι την προσβάλλει.
Είναι άνθρωπος που νοιάζεται και αγαπάει τα ζώα που βλέπει πιο πολύ -που λέει ο λόγος- κι απ' τους ιδιοκτήτες τους. Ξέρω ότι ειδικά σε περιόδους πολλών στειρώσεων, γιατί δουλεύουν μαζί της πολλοί εθελοντές, φτάνει να κάνει και 15 στειρώσεις τη μέρα, έχει δηλαδή εμπειρία με το κιλό σ' αυτό το θέμα. Έχει ασχοληθεί με αποκατάσταση κινητικού προβλήματος σκύλου που διάφοροι γιατροί και κλινικές είχαν ξεγράψει ως "θα μείνει ανάπηρο, τελείωσε" και ασχολήθηκε σε τέτοιο βαθμό που το σκυλί βελτιώθηκε πολύ, άρχισε να ψιλοπερπατάει και συνέχισε τη θεραπεία του στη Γερμανία, όπου η ίδια γιατρός πρότεινε/κανόνισε/ασχολήθηκε να το στείλει. Αυτό το λέω γιατί βρέθηκα παρούσα στο ιατρείο όσο ετοιμαζόταν το διαβατήριο και έκανε τελευταίο τσεκαπ αυτό το σκυλάκι και ρώτησα από περιέργεια τι έπαιζε.
Η γιατρός αυτή ήρθε στο σπίτι μας ανήμερα των Φώτων, 8 η ώρα το βράδυ μέσα σε αδιανόητα κακό καιρό, απλά επειδή όπως μας είπε "μην έρθετε απ' το ιατρείο, μην ταλαιπωρείτε τη γατούλα, θα περάσω εγώ ούτως ή άλλως απ' τη γειτονιά σας για κάτι άλλο οπότε θα έρθω να τη δω κιόλας", και ήρθε να την τσεκάρει και να της κάνει αντιβιοτική ένεση - ενώ η γάτα δεν είχε καν κανένα φοβερό πρόβλημα. Επίσης δε μας χρέωσε την επίσκεψη καθώς όπως είπε "ήταν ούτως ή άλλως στη γειτονιά". Ξέρετε πολλούς που θα έκαναν κάτι τέτοιο και μάλιστα ανήμερα αργία, μέσα στο καταχείμωνο; Και πολλά άλλα παραδείγματα έχω της μετεγχειρητικής φροντίδας που έδωσε στη γατούλα μας μετά τη στείρωση αλλά δεν έχει σημασία. Στους συνηθισμένους κτηνιάτρους δίνεις ένα κατοστάρικο για στείρωση θηλυκιάς και σου δίνουν τη γάτα πίσω μισοκοιμισμένη ακόμα απ' την αναισθησία. Εμάς μας είπε να την πάμε ουσιαστικά 8 ώρες πριν το χειρουργείο για να την παρακολουθεί και να την έχει χωρίς φαΐ και νερό, έκανε το χειρουργείο, μας πήρε να μας πει πώς πήγε και την κράτησε και ένα 24ωρο ακόμα να την παρακολουθεί. Όλα αυτά στη μισή τιμή και παρακάτω απ' τους συνθισμένους κτηνιάτρους.
Ραντεβού δεν κλείνεις με ακρίβεια δεκάλεπτου μεν, καθώς η γυναίκα δουλεύει ασύλληπτα πολλές ώρες οπότε μπορεί και βλέπει πολύ κόσμο, όμως πάντα παίρνεις τηλέφωνο πριν και ρωτάς, προφανώς. Σε μας είχαν τύχει φορές που όντως δεν είχε χρόνο να μας δει οπότε πήγαμε άλλη μέρα. Τα τελευταία χρόνια επειδή προφανώς είχε ακόμα περισσότερη δουλειά, είχε και βοηθό η οποία όντως σημείωνε και κανόνιζε ραντεβού. Για το "δε συμβουλεύει τίποτα" επίσης διαφωνώ κάθετα, καθώς είναι η μόνη κτηνίατρος που μας έχει δώσει οδηγίες, συμβουλές, μας έχει πει κόλπα, μας έχει δώσει πληροφορίες απ' την εμπειρία της, όποτε τη ρωτήσαμε μας έδωσε σαφέστατες και ολόσωστες οδηγίες. Έχουμε έρθει Αγγλία και τις προάλλες είχε η γάτα ένα πρόβλημα, την πήγαμε σε 2 κτηνιάτρους εδώ και μου έκανε εντύπωση το πόσες λίγες ερωτήσεις μας έκαναν και πόσες (μηδενικές) συμβουλές μας έδωσαν και έλεγα "αχ πού είσαι Φαλτσή να καταλάβεις αμέσως τι έχει η γάτα και να μας πεις τι να κάνουμε". Το μόνο που συμφωνώ είναι ότι το ιατρείο είναι κάπως πρόχειρο και όχι μοντέρνο/ντιζαϊνάτο/διακοσμημένο, το οποίο δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πω την αλήθεια - είδα κι άλλους κτηνιάτρους που ήταν πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα, το στηθοσκόπιο μονίμως γύρω απ' το λαιμό τους μάρανε και τα ντιζαϊνάτα εξεταστήρια.
Σόρι που το μήνυμά μου φαίνεται λίγο "άκου να σου πω"

δεν έχω καμια τέτοια πρόθεση ειλικρινά, στο ορκίζομαι και ζητώ συγγνώμη που φαίνομαι λίγο γκαζωμένη. Απλά αυτή τη γυναίκα τη θεωρώ αφενός πολύ καλή γιατρό καθώς σε ό,τι χρειαστήκαμε μείναμε ευχαριστημένοι 200%, με πολύ μεγάλη εμπειρία σε χειρουργεία και δύσκολα περιστατικά και με μια αντιμετώπιση των ζώων ως πλάσματα αγαπημένα για τα οποία ενδιαφέρεται και δε σε κοιτάει ως τσέπη. Αυτό δεν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού και το εκτιμώ ακόμα αφάνταστα.
...με πολλούς φίλους