Το προβλημα με τις γατες στις διακοπες ειναι οντως σημαντικο αλλα εγω σε καμμια περιπτωση δε θα συστηνα με το να ειναι ελευθερες οι γατες μεσα στο αυτοκινητο. Μπορει πολυ ευκολα να προκληθει ατυχημα. Οι δικες μου τουλαχιστον, μια φορα που ανοιξε η γατοφορος καθως πηγαιναμε στο γιατρο, αρχισαν να κυκλοφορουν μεσα στο αυτοκινητο και να χωνονται παντου, ακομα και κατω απο τα ποδια μου και δε μπορουσα να οδηγησω!
Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν τους αρεσουν καθολου τα ταξιδια...Τον Benny οταν τον ειχα μονο του τον επαιρνα μαζι στις διακοπες και πηγαιναμε Κρητη με το καραβι. Τον αφηνα ελευθερο στην καμπινα με αμμολεκανη και φαγητο και ηταν σχετικα καλα. Παντως, τουλαχιστον ο Benny, δεν την εβρισκε καθολου με τις μετακινησεις, 3 φορες εχουμε παει κρητη μαζι και καθε φορα τρομαζε να συνηθισει στο καινουργιο περιβαλλον. Απο ενα σημειο και μετα σταματησα να τον παιρνω μαζι, αλλα απο την πολλη ταλαιπωρια του στα καραβια μαλλον, οποτε βλεπει τη γατοφορο τρεχει εντρομος και κρυβεται μην τυχον και τον βαλω μεσα...

Για να παμε στο γιατρο τον κηνυγαμε 2 ατομα
Καλυτερα σπιτι και μονα τους παρα να ταλαιπωρουνται στα ταξιδια...Το μονο προβλημα ειναι η ζεστη το καλοκαιρι και ο φοβος μου μη χυσουν τα μπολακια με το νερο καταλαθος και σκασουν απ τη διψα

...με πολλούς φίλους