Καλησπέρα κι'από εμένα!Διάβασα όλο το θέμα από την αρχή και είπα να σου πώ για την δική μου εμπειρία,μπάς και σε βοηθήσει να μην έχεις άγχος για το ταξίδι με την γατούλα σου

Πέρυσι το καλοκάιρι που η Κίκα μου ήταν μηνών αποφάσισα να την πάρω στη Λήμνο που θα πήγαινα διακοπές-έχουμε εξοχικό εκεί-και όπως είναι φυσικό ανησυχούσα για όλα όσα αναφέρεις..Τελικά μια χαρά ταξίδεψα,πήρα ταξί και ήμουν και 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από το άγχος μου

.Έκανα και τα ψώνια μου,ήπια τον καφέ μου και όλα αυτά με την μικρή μου στο κλουβί που ούτε κιχ δεν έβγαλε..ίσως και από την τρομάρα της το καημενούλι

Είχα και το μπωλάκι της και της έβαλα νεράκι,και ήταν στα πόδια μου σε όλη την πτήση..Μη σου πώ οτι έριξε κι'εναν ύπνο τρικούβερτο!!Μ'ονο εγώ ανησυχούσα τόσο πολύ

Ούτε τσισάκια έκανε ούτε είχε φάει νωρίτερα πρίν ξεκινήσουμε..Φαντάσου πετούσα στις 9 το βράδυ και από τις 5+30 'ημουν στο δρόμο!!Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η γατούλα σου θα είναι μια χαρά,έχουν αυτές αντοχές φοβερές!!

Πιστεύω οτι όλα θα πάνε μια χαρά,καλά κάνεις και είσαι προετοιμασμένη αλλά μην αγχώνεσαι τόσο

Όταν φτάσαμε επιτέλους στο σπίτι,κατά τις 11+30 βγήκε από το κλουβάκι της,έκανε την επιθεώρηση της αλλά δεν έφαγε την ίδια ημέρα,μόνο νεράκι ήπιε!Θα χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί,νέες μυρουδιές,περιβάλλον αλλά σε 1-2 μέρες θα είναι μια χαρά το μωρό σου!!:up:Αυτά από εμένα,σόρρυ για το μακροσκελές μήνυμα

...με πολλούς φίλους