Λοιπον λιγους μηνες νωριτερα ειχα υποβαλλει την ερωτηση τι χρειαζεται η γατουλα μου για να ταξιδεψω μαζι της στην ολλανδια.τελικα δε χρειαστηκε γιατι επειδη θα ηταν για δυο μηνες και στο ενδιαμεσο θα ειχα και πολλες αλλες μετακινησεις προτιμησα να την αφησω στη μαμα μου για να μην ταλαιπωρηθει.ευτυχως δηλαδη γιατι με την υπαλληλο της ολυμπιακης τη μερα που εφευγα απο καβαλα ειχα σοβαρο προβλημα ημουν λιγο υπερβαρη και μου ζητουσε να πληρωσω 385 Ε επιπλεον για μια βαλιτσα..που να ειχα και κλουβι γατας μαζι μου δε θελω να το σκεφτομαι.
το προβλημα μου ομως τωρα ειναι το εξης.μετα τη δοκιμαστικη περιοδο δυο μηνων αποφασισα να μεινω μονιμα και θα κατεβω να παρω τα πραγματα μου και φυσικα τη γατουλα μου.το προβλημα ομως ειναι το εξης.θα ανεβω οδικως ξαθ ιχθ αεροπορικως , θα ανεβω δηλ με το αυτοκινητο μου για να το εχω εδω.τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?
Το ταξιδι ειναι καπου τρεις μερες.θα ξεκινησω απο Ξανθη , παμε Ηγουμενιτσα , Βενετια η Ανκονα αναλογα και μετα ειναι αλλες 14 ωρες μεχρι Χαγη , δυο μερες σπαστες δηλ.Το ταξιδι θα το κανω με το αδερφο μου βρηκα θυμα απλα αυτο που με ανησυχει ειναι η συμπεριφορα της Ληδας μου.Μεσα στην πολη την εβαζα πολυ συχνα μεσα στο αυτοκινητο.Οταν την ειχα μεσα στο καλαθακι της μου επαιρνε τα αυτια με τις φωνες της . Αντιθετα οταν την ειχα ελευθερη να αλωνιζει μεσα στο αυτοκινητο , εκτος απο το γεγονος οτι που ειχε ξεσκισει με τα νυχακια της τις πορτες ηταν πολυ ησυχη και εφερνε βολτες μεσα στο αυτοκινητο.Μεχρι που παραπηρε θαρρος και σε καποια φαση ανεβηκε πανω στο ταμπλο και στρογγυλοκαθισε μπροστα απο το τιμονι απεναντι μου την ωρα που οδηγουσα.Και με κοιτουσε..καλα ηταν απιστευτο θεαμα και φυσικα η τελευταια φορα που την εβαλα ελευθερη μεσα στο αυτοκινητο.Μη σκοτωθουμε κιολας.Αλλα τωρα δεν ξερω πως θα κανω το ταξιδι ανετο για τη γατα.ειναι και πολλες οι ωρες.Ενταξει τα προσπαθησω να τν εχω ηρεμη.Αφου θα οδηγει ο αδερφος μου θα την εχω αγκαλια την περισσοτερη ωρα.Αμμο θα εχω το κουβακι της πισω και τροφη και νερο.Τι αλλο πρεπει να προσεξω?εχει κανει καποιος κατι αναλογο?plz βοηθηστε με δεν θελω να την αφησω πισω σε καμια περιπτωση.ηδη μου λειπει πολυ εδω και δυο μηνες και ελπιζω και σε αυτην το ιδιο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους