Καλημέρα στη γατοπαρέα!
Ανασταίνω ένα παλιό θέμα για να ζητήσω τη βοήθειά σας:
Έχετε υπ΄όψιν κάποιον δοκιμασμένο κτηνίατρο σε Χαλάνδρι/Νέο Ψυχικό που να αναλαμβάνει στείρωση σε αδέσποτη γατούλα με ένα λογικό κόστος; Η δική μου - αν κι εξαιρετική γιατρός - ζητά 120 ευρώ συν νοσήλεια, ποσό απαγορευτικό για μένα.
Το γατί φοβάται την ανθρώπινη επαφή και μου πήρε μήνες, πολλή υπομονή κι ακόμα περισσότερες κροκέτες για να καταφέρω να την αγγίξω. Τώρα δέχεται χάδια αλλά μόνον από εμένα και μόνον την ώρα του φαγητού. Οπότε, ο γιατρός θα πρέπει να μπορεί να τη διαχειριστεί, όπως και να την κρατήσει για 1-2 μέρες μετά την επέμβαση καθώς δεν υπάρχει ασφαλής χώρος για ανάρρωση.
Ξέρω οτι ζητάω πολλά, όμως η δόλια έχει γεννήσει 4 φορές απανωτά, τα μωρά της δε μακροημέρευσαν κι επιπλέον ταλαιπωρήθηκε με ισάριθμες μαστίτιδες.
Καλησπέρα φίλη
3lbereth.

Πρώτα πρώτα να σου πω πως δεν χρειάζεται να μείνει 2 μέρες η γατούλα στο κτηνιατρείο, ένα 24ωρο είναι αρκετό. ΄Εχω στειρώσει αρκετές αδέσποτες (γιατί οι θηλυκές κυρίως χρειάζονται κάποια παρακολούθηση μετά το χειρουργείο, μια και ανοίγει η κοιλίτσα τους. Στα αγοράκια είναι πολύ πιο εύκολο.

).
Επίσης 120 ευρώ που σου ζητάει ο κτηνίατρός σου για αδέσποτο ζώο, είναι υπερβολικά πολλά χρήματα. Τόσα παίρνουν άλλα κτηνιατρεία για τις οικόσιτες γάτες, για θηλυκές μιλάμε πάντα γιατί στα αρσενικά είναι λίγο πιο χαμηλή η τιμή.
Πολλά κτηνιατρεία που γνωρίζω στην περιοχή μου, η οποία όμως δεν έχει καμμιά σχέση με το Χαλάνδρι, παίρνουν γύρω στα 35-45 για τα θηλυκά και 25-30 για τα αρσενικά. Πάντα για τα αδέσποτα μιλάμε και βλέπω πως σου ζητάει έξτρα χρήματα για την νοσηλεία...

Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το
ποστ, από το θέμα
Λίστα κτηνιάτρων, αναφέρεται στο Χαλάνδρι, όπως και στο Κάτω Χαλάνδρι.
Επίσης κοίταξε και στο θέμα
Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ, μήπως και κάποιος προτείνει κάποιο κτηνιατρείο στο Χαλάνδρι.
Φοβάμαι πως δεν ξέρω καθόλου την περιοχή σου και δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, εύχομαι κάποιο άλλο μέλος που έχει γνώση του θέματος, να το διαβάσει και να σου απαντήσει πιο επισταμένα.

...με πολλούς φίλους