Ας έρθω και εγω να συμπραχθώ με τους υπόλοιπους ταλαίπωρους γατογονείς κατρουλόγατων...
Ναι, είναι και ο Χούλιο ένας γάτος με έντονο ταμπεραμέντο...
Από τον καιρό που ήρθαμε μονιμα Χαλκίδα, μπα όχι, αργοτερα, από το 2005 και μετά θα έλεγα, ανεπτυξε την κακιστη αυτη συνήθεια να κατουραει οπου δεν πρέπει...
Εγω υποθετω ότι η συνηθεια εχει να κανει με το γεγονός ότι υπάρχουν εξω στις αυλές μας αλλα γατιά, αδεσποτούλια που τα ταιζουμε και μαζευονται... Τα μυρίζει και τσεκάρει... Το καλοκαίρι πιο έντονα...
Αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει και ανεξάρτητα από την ζωη στον εξω κόσμο...
Αν ας πούμε, αφησουμε παπούτσια στο πατωμα και του μυρισουν εστω και λίγο, μπορεί να τα κατουρησει..
Παντόφλες το ίδιο..
Αν βαλω ενα χαλάκι στο μπάνιο θα το κατουρησει..
Αν βρει μια σακούλα κάπου, ακομη και πάνω σε κρεβατι, θα πάει να την κατουρησει...
Εκεί που καθεται, στο μπαούλο διπλα στο παραθυρο, δεν αποκλειεται μια στο τοσο να του την δωσει και να κατουρησει την κουρτινα..
Οτι του μυριζει το κατουραει...
Τελευταια είχα κρεμάσει το μπουφαν μου σε μια καρεκλα και το κατούρησε!
Πιο πριν μια ζακέτα η οποία μάλιστα ήταν και φρεσκοπλυμένη!
Οι μυρωδιές, αυτο εινια το θεμα...
Ο γιατρός μου ειπε μηπως εχει πρόβλημα με την ουρηθρα αλλά δεν παίζει, τον παρακολουθω και μαλιστα τον εξέτασε κιόλας για να βεβαιωθει..
Μετα μου ειπε οτι ίσως να ειναι μνημες προ στειρωσης...
Δεν ειναι καθημερινο πρόβλημα, αφού προσεχω που αφηνω τι... Επίσης ξερει ότι ειναι λάθος!
Παίρνει ενα υφος ο μπαγάσας όταν προκειται να το κανει και αμα τον δω και φωνάξω το ονομά του εξαφανίζεται, κατι που δεν κάνει αν δεν προκειται να κατουρησει..
Παρολα αυτα, το καλύτερο μας διαστημα χωρίς ούρα (ακομη και στο πάτωμα αν δεν το εχω σφουγγαρισει 2 μέρες) ειναι 1 με 1,5 μήνας...

Αυτά...
Τον αγαπώ σαν κολασμένη βέβαια, οπότε τον ανέχομαι τον χαζοβιόλη..
Αλλά θα χαιρόμουν πολύ αν το έκοβε το κουσούρι...

...με πολλούς φίλους