Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα σου συνιστούσα να μην της ξαναδώσετε αυτά τα χάπια.Με αυτα η γάτα απλά δεν μένει έγκυος.Όμως έχει κανονικά οίστρους,και εκτός από πυόμητρα ενοχοποιούνται και για καρκινογένεση.Η καλύτερη λύση είναι η στείρωση και μάλιστα η ολική .Εύχομαι τα καλύτερα για την γατούλα σου.Αρχική Δημοσίευση από Estelina
Ποπο! Το διαβασα και εμεινα αφωνη! δεν ηξερα για αυτη την ασθαινεια. Ελπιζω το μικρο μου να μην εχει τετοιο πραγμα αν και ταιριαζει στην περιπτωση του. Μολις εχω νεοτερα θα ξαναγραψω.
![]()
Καλησπερα φιλη μου.Ουτε να το συζητας για ορμονικη ενεση,ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΝΟΙΑ!Αρχική Δημοσίευση από Lady M
Καλησπέρα σε όλους!!!
Το θέμα είναι πολύ παλιό, όμως θα ήθελα εκ νέου τις γνώμες σας.
Έχω γατούλα που θα γίνει έξι μηνών και θέλω να τη στειρώσω.
Ρώτησα έναν κτηνίατρο και μου είπε ότι επειδή είναι πολύ μικρή ακόμη και ο οργανισμός της θα σοκαριστεί από τη στείρωση, είναι καλύτερο να κάνει ορμονική ένεση και σε λίγους μήνες να κάνει τη στείρωση.
Επειδή τρόμαξα με αυτή την πρόταση, ρώτησα και δεύτερο γιατρό και μου είπε κατευθείαν στείρωση χωρίς να γίνει αναφορά στην ένεση.
Διάβασα όσο γράφονται εδώ και προσανατολίζομαι στο να κανω κατευθείαν τη στείρωση.
Τι είναι καλύτερο για το ζωάκι τελικά; Αν έχει κάποιος μια πρόσφατη εμπειρία θα με βοηθούσε. Σας ευχαριστώ.
Πολύ καλα σου εκοψε καλη μου φιλη!Αρχική Δημοσίευση από Lady M
Ευχαριστώ πάρα πολύ Πουπουλίνα!!
Ευτυχώς με έκοψε και το έψαξα γιατί δεν είχα ακούσει ξανά κάτι τέτοιο!!! Δε θα άντεχα να δω το ζωάκι να παθαίνει τέτοιο κακό και να "φταίω" εγώ.
Οπότε πάω στον άλλο γιατρό που μου είπε για ολική αφαίρεση μήτρας-ωοθηκών. Θα προσπαθήσω να το καθυστερήσω λίγο να γίνει 7 μηνών. Η γατούλα ζει στην αυλή μου με τα αρσενικά αδέρφια της και περνάνε πότε πότε κι άλλοι πιθανοί "γαμπροί" και λίγο το φοβάμαι.
Και πάλι ευχαριστώ!! Με καθησύχασες!![]()
Υπέροχα! Ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά και στη δική μας περίπτωση.Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα
Πολύ καλα σου εκοψε καλη μου φιλη!
Κοιτα,εφοσον ζει εξω και κινδυνευει να μεινει εγκυος ,θα ηταν καλυτερα να τη στειρωσεις τωρα,αλλα εσυ αποφασιζεις.Παντως ακομα και 5 μηνων εχουν στειρωσει γατουλες και η δικια μου κτηνιατρος και ολα τελεια πηγαν.![]()
Αυτο ποιος το λεει; Οχι βεβαια.Αρχική Δημοσίευση από χρηστος καιτη
καλησπερα, εχω ενα ερωτημα και εγω, δεν θα πρεπει να περιμενουμε να ολοκληρωθει η σωματικη αναπτυξη της γατας πριν προβουμε σε στειρωση;
...με πολλούς φίλους