H agelikoula έγραψε στις 10:03, 15-11-07:
Έχω καιρό να μπω στο site μιας και η δουλειά στο γραφείο έχει αυξηθεί αρκετά, ωστόσο με προβληματίζει κάτι σχετικά με το μικρό μου και θα ήθελα να το συζητήσουμε. Στις 4/11/2005 έκανα στείρωση στο Χριστινάκι (το γατί μου!!!) ο λόγος ήταν ότι εκτός ότι δεν είμαστε σε θέση να έχουμε πολλά γατάκια στο σπίτι, δεν θα "υπέφερε" όταν θα την έπιανε ο οίστρος της. Ωστόσο συμβαίνει το εξής παράξενο όταν είναι η "εποχή" τους, συμπεριφέρεται σαν να μην της έχει γίνει στείρωση, δηλαδή τρίβετε, φωνάζει, βγάζει κάποια υγρά για να προσελκύσει το αρσενικό και γενικά έχει την συμπεριφορά μιας γάτας που θέλει να ζευγαρώσει.
Το συζήτησα με τον κτηνίατρο μου και μου είπε ότι δεν της έκανε αφαίρεση αλλά μια άλλη επέμβαση που δεν μένει έγκυος.
Αν υπάρχει κάποιος ειδικός μέσα στο forum θα ήθελα να με ενημερώσει σχετικά με το θέμα της στείρωσης και τις επεμβάσεις που υπάρχουν.
Θέλω να επισημάνω ότι όταν την πιάνει η διάθεση, της κάνουμε μια ειδική ένεση, όμως αυτή της την έκανα και πριν την στείρωση όμως με είχαν συμβουλέψει να μην της την επαναλαμβάνω διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να της προκαλέσει καρκίνο. Για αυτό το λόγω προέβη στην επέμβαση. Όμως αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε περίπτωση να γλυτώνει την ένεση γιατί να την βάλω στην διαδικασία της επέμβασης. Σας παρακαλώ δώστε μου τα φωτά σας γιατί πιστεύω ότιi ο γιατρός δεν της έκανε σωστή δουλειά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους