Σε ποια μέρη στην Ελλάδα έχετε πάει και ποια σας αρέσαν;;; Από που είναι η καταγωγή σας;
Οι γονείς μου είναι από Μεσσηνία. Η μητέρα μου από την Θούρια στην Καλαμάτα και ο Πατέρας μου από τους Δόλους Μεσσηνιακής Μανής.
Έμενα μου αρέσουν πολύ τα Τζουμέρκα. Να κάνεις βόλτα τον φθινόπωρο μέσα σε αυτό το όμορφο χρυσό δάσος τα πανύψηλα δεντρά και να ακούς τους ήχους της φύσης. :up:
Πηγαίνούμε όταν πέφτουν 4ημέρα στα Βόρεια, όπως π.χ. Νάουσα. Καμιά φόρα 1 ή 2 Σαββατοκύριακα τον μήνα πηγαίνουμε προς Πελοπόννησο. Πιο πολύ στο ορός Πάρνωνα. Μένουμε σε έναν καταπληκτικό ξενώνα ενός φίλου μας στην Βαμβάκου.
Ο Πάρνωνας είναι ότι πρέπει για κοντινές εξορμήσεις, πεζοπορία, να δεις μέρη που είναι αδιάβατα.
Έχουμε πάει σε τόσα ωραία και βουνίσια μέρη που δεν θυμάμαι :up: Από ελληνικά νησιά έχουμε πάει σχεδόν σε όλα έκτος από μερικά στις Κυκλάδες

Αχ... τι όμορφη που είναι η Ελλάδα μας, δεν συμφωνείτε;;; Την λατρεύω και μου κόβει την ανάσα όταν βλέπω μέρη της που δεν έχω πατήσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους