H gatouriosanemos έγραψε στις 15:15, 30-12-08:

Είμαι φοιτήτρια και λόγω του ότι σπουδάζω μακρια απο το σπίτι μου ταξιδεύω συχνα.Φυσικά όμως παίρνω μαζί και τον γάτο μου!Εχω όμως μεγάλο πρόβλημα με το ταξίδι διότι ο γάτος μου κάθε φορα,όποια ώρα και να ταξιδεύω μετά από το πρώτο μισάωρο στο κλουβάκι τα κάνει πάνω του!!!!

Δεν καταλαβαίνω γιατί.Ισως απο άγχος?Το θέμα όμως είναι ανεκτό όταν κάνει μόνο...ψιλό του.Υπάρχουν φορές όμως που τα κάνει ολα.Αφήστε που είναι λευκό Αγκύρας και καταλαβαίνετε πως βγαίνει μέτα απο το κλουβι....Ντρέπεται πολύ γι'αυτό.Σας διαβεβαιώ!!!!Ως συνέπεια τουτου ακούω διάφορα σχόλια μέσα στο αεροπλάνο κι όταν δεν ακούω το βλέπω στα μάτια τους.Το δικαιολογώ εν μέρει αλλα δεν φταίμε..
Κατ'αρχην ειλικρινά δεν καταλαβαινω γιατι του συμβαινει αυτο.Καποτε μια γνωστη μου μου ειχε πει οτι έδινε στη γάτα της χάπι στα ταξίδια κι έτσι η γατούλα κοιμόταν κατα τη διάρκεια της πτήσης.Ισχυει όμως κατι τέτοιο?Και απο που μπορω να το προμηθευτω?Είναι ασφαλές?Σας εκλιπαρω όποιος γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια λύση ας μου πει.Δε θέλουμε να βρωμαμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους