Ο Casanova έχει ήδη ωραίο τριγωνικό κεφάλι,δυνατό σαγόνι,και άγρια ματιά που σε καθηλώνει.Το σώμα του είναι αρκετά μακρύ και το βάρος του πολύ καλό για την ηλικία του.Πιστεύω ότι θα γίνει μεγαλόσωμος γάτος,αλλά αυτό θα του δούμε στο μέλλον καθώς σε μερικές μέρες θα γίνει ενός έτους και η φυλή αναπτύσσεται έως τεσσάρων ετών.Το τρίχωμά του έχει ένα υπέροχο βαθύ χρώμα,και πολύ τραχιά υφή,που δεν κάνει κόμπους,κάτι αρκετά δύσκολο για μπλε γατάκια,καθώς το γονίδιο που μεταφέρει το συγκεκριμένο χρώμα συνήθως μαλακώνει το τρίχωμα.
Σαν χαρακτήρας είναι ένα από τα πιο γλυκά γατάκια που έχω γνωρίσει.Ήρθε στη ζωή μου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο,μιας και μόλις είχα χάσει τον Yogi μου,και με έκανε να περάσω την περίοδο της θλίψης πιο εύκολα.Όταν πήγα να τον πάρω κοιμήθηκα στο δωμάτιο του μπέμπη της φίλης μου,Elisa,και λόγω αλλεργίας του μωρού δεν επιτρεπόταν να μπουν γατάκια στο συγκεκριμένο χώρο.Ο Casanova,αν και ήταν πρώτη φορά που συναντιόμασταν,κοιμήθηκε όλο το βράδυ έξω από την πόρτα,σε σημείο όπου κυριολεκτικά σκουντουφλούσα κάθε φορά που ήθελα να βγω!Αν κάποιος καθόταν δίπλα του και δεν τον χαϊδευε,του τραβούσε με τα δύο του πατουσάκια το χερι.Παραμένει μέχρι σήμερα ένα γλυκύτατο πλάσμα,που αγαπά όλη την οικογένεια,δίποδους και τετράποδους,και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.Είναι ένας πραγματικός θησαυρός,είμαστε τόσο τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας!Μπορείτε να πάρετε μια "γευση" από το χαρακτήρα του βλέποντας αυτό το βιντεάκι που τραβήχτηκε τις πρώτες του μέρες στο σπίτι μας:
Ο Casanova έχει εξεταστεί και είναι αρνητικός σε FeLV,FIV,FIP,GSD IV και PKD,ενώ θα εξεταστεί και για HCM μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.Μπορείτε να δείτε το pedigree του εδω,όπως και το ποσοστό αιμομιξίας όλων των προγόνων του (μόλις 3,57 σε 10 γεννές). Σχεδιάζουμε να συναντήσει την πρώτη εκλεκτή της καρδιάς του σύντομα,αν βέβαια συμφωνήσει κι ο ίδιος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους