να ρωτησω, μιας και τωρα μαθαινω τη γλωσσα της γατας και βλεπω οτι και αλλα γατια κανουν αυτα που κανει το δικο μου, σφαλλιαρες στη μυτη, δαγκωμα τραβηγμα μαλλιων κτλ κτλ , οταν λετε φιλακια, εννοειται αυτα τα δαγκωματακια στα μουτρα οταν χουρχουριζει???? Οταν παιζει και εχει κεφια μου δαγκωνει τα χερια και τα ποδια αλλα πολλες φορες εκει που γουργουριζει και τον χαιδευω μου χωνει μια δαγκωσα σε πηγουνι/μαγουλο/χειλη τσιμπαει δερμα το ατιμο και δε με αφηνει!! Αυτα ειναι τα φιλακια τους? χμμ.. αν ναι, πονανε!!
και στο θεμα μας,εμας κοιμαται στην καλαθαρα του, με τα μαξιλαρια του και τα σεντονια του και ενα λαστιχο μασουλητηρι (απεγνωσμενες προσπαθειες να σωσουμε τα χερια μας και την ψυχικη μας ηρεμια!!) δεμενο για να μασουλαει οταν ξαπλωνει μεσα, βασιλικότερος του βασιλέως (υποσχομαι φωτο).
Κοιμαται διπλα μου στο κρεβατι ή μες στα μουτρα μου, ή αναμεσα σε λαιμο-ωμο, ή απλωμενος καθετα στη μουρη μου παραλληλα με το μαξιλαρι οποτε βρισκομαι με μια ή και δυο πατουσες στη μυτη μου, και στο κρεβατι της μανας μου οταν ειναι καλος γατουλης, όταν τον πιανει η φαση της μανιας σουμπιτος φευγει σε καλαθουνα. Επισης κοιμαται πανω στο τραπεζι της βεραντας, στο πρεβαζι της βεραντας, σε ενα αλλο καλαθι που ανακαλυψε στη βεραντα, στις καρεκλες της βεραντας, στις καρεκλες της τραπεζαριας, μεσα στη ντουλαπα μου (εχει μαθει και ανοιγει και τα σερταρια μου και βγαζει τις καλτσες μια μια εξω, σημερα ηταν αγκαλια με ενα σουτιεν ηταν για φωτογραφια), πισω απο τις κουρτινες, πισω απο την οθονη του υπολογιστη της μανας μου, και σε μυστικα μερη που δεν εχουμε ανακαλυψει ακομα καθως μπορει να τον ψαχνουμε σε ολο το σπιτι και να μην τον βλεπουμε πουθενα, να τον φωναζουμε και μετα απο λιγη ωρα να εμφανιζεται μυστηριωδως.. αυτα προς το παρον! στον καναπε ερχεται μονο αν ειμαστε εμεις αλλιως παραδοξως το συγκεκριμενο επιπλο τον αφηνει παγερα αδιαφορο!!
Να ρωτησω κατι αλλο, απο την τριχα της γατας αν της εισπνεεις αμα κοιμαστε αγκαλια μπορει να παθει κανεις τπτ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lefteris14 : 17-08-14 στις 04:15.
...με πολλούς φίλους