Το MyCat είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 141,062 εγγεγραμμένα μέλη και 714,411 μηνύματα σε 22,612 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το MyCat άλλα 535 άτομα.
H Katrin! αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Έχει Πάνω απο 10! γάτες
(16 έχουν περάσει από τα χέρια της)
και μας
γράφει απο Καπανδρίτι (Αττική).
Έχει γράψει
2,211 μηνύματα.
H
Havanatrollarium is prohibited
έγραψε
στις 20:57, 04-03-08:
H drusilia αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Έχει 2 γάτες
(4 έχουν περάσει από τα χέρια της)
και μας
γράφει απο Αθήνα (Αττική).
Έχει γράψει
3,281 μηνύματα.
H
drusiliaΣτειρωθείτε γιατί χανόμαστε!
έγραψε
στις 21:50, 04-03-08:
Χριστέ μου... απλά τραγικο!
Αλήθεια, έχουμε θέμα για γατοβιβλια;
Εγώ αγόρασα πρόσφατα το "Your talking cat". Εχω διαβασει τις 5-10 πρωτες σελιδες και προς το παρον εχω ανάμεικτα συναισθήματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
H Νατάσα αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Έχει 1 γάτα
(3 δικές μου έχουν περάσει από τα χέρια της)
και μας
γράφει απο Πειραιάς (Αττική).
Έχει γράψει
437 μηνύματα.
Α... εγώ αγόρασα πριν κάν έχω την Νεφέλη από το play.com το Cat Basics - Caroline Davis και έμεινα πολύ ευχαριστημένη... Απλά είναι στα Αγγλικά! Βοηθά απίστευτα ειδικά αυτούς που τώρα εκπαιδεύονται και εκπαιδεύουν !!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διαβαζω μονο βιβλια με γατες και μονο αυτα που εχουν καλο τελος.
Το τελειο βιβλιο ειναι " Η τελευταια μαυρη γατα" Του Ε. Τριβιζα
Για οσους δεν ξερουν ο Ε. Τριβιζας ειναι καθηγητης εγκληματολογιας και αυτος που εγραψε τη Φρουτοποια ( τι σας θυμιζω ε?). Το βιβλιο διαβαζεται και απο παιδια. Ειναι απλα φανταστικο.
H Νατάσα αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Έχει 1 γάτα
(3 δικές μου έχουν περάσει από τα χέρια της)
και μας
γράφει απο Πειραιάς (Αττική).
Έχει γράψει
437 μηνύματα.
Διαβαζω μονο βιβλια με γατες και μονο αυτα που εχουν καλο τελος.
Το τελειο βιβλιο ειναι " Η τελευταια μαυρη γατα" Του Ε. Τριβιζα
Για οσους δεν ξερουν ο Ε. Τριβιζας ειναι καθηγητης εγκληματολογιας και αυτος που εγραψε τη Φρουτοποια ( τι σας θυμιζω ε?). Το βιβλιο διαβαζεται και απο παιδια. Ειναι απλα φανταστικο.
Το έχω διαβάσει!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!:up:
Το θέμα έχει λάβει 13 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Συζήτηση επι παντός γατιστητού.
Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 28-01-10 στις 15:33.
...με πολλούς φίλους