Ωραιο θεμα, δεν το ειχα εντοπισει μεχρι τωρα. Λοιποοοον:
1) Την πρωτη μας γατουλα,που την νομιζαμε για αγορακι, την βγαλαμε Κοκο, απο ενα σηριαλ που επαιζε η τηλεοραση εκεινη την εποχη, με τον Κωστα Βουτσα.
2) Μετα μας μαζευτηκε ενα μικρο, που το ονομασα εγω Σεραφινο, γιατι διαβαζα εκεινη την εποχη Σεραφινο. Τελικα αποδειχτηκε και αυτο κοριτσι, οποτε εγινε Σεραφινα.
3) Εναν γατουλη που μαζεψα, τον εβγαλα Σγουορτς, γιατι ολο εβγαζε νυχακια.
4) Μια γατουλα που μαζευτηκε στην αυλη και δεν ξεκολαγε απο τον Σγουορτς, την εβγαλα Ρουθ. Ξερετε, η πιστη συζυγος.
5)Για την πρωτη μου γατουλα σαν ενηλικη, ψαχναμε να βρουμε ονομα για καιρο, που οπως ειχαμε διαβασει επρεπε να περιεχει ρ και λ. Εντωμεταξυ, επειδη ηταν μικρουλα, την βλεπαμε και λεγαμε "τι ζουζουνι" και εμαθε να ακουει αυτο, οποτε εγινε Ζουζου.
6) Τον γατουλη που μαζεψα μετα τη Ζουζου, τον εβγαλα Κοκο, στη μνημη της πρωτης μου γατουλας.
7) Αμεσως μετα, μας μαζεψε ο Κοκος, ενα ελεεινο,ψωριαρικο μικρακι ταρταρουγακι, που το εβγαλα Ριρη. Ειπα να βγαλω κι ενα αυθεντικο γατισιο ονομα.
9) Στην συνεχεια, μαζεψαμε μια γατουλα γκριζα τιγρε, που επειδη την ταιζαμε για 3 μηνες κατω, πριν την μαζεψουμε, της ειχε μεινει το ονομα Γκριζουλα.
9) Κατοπιν, μαζεψαμε ενα δευτερο ταρταρουγακι, που το εβγαλα Τασουλα. Ναι ναι, το γνωστο γιουβαρλακι. Η ιστορια πισω απο το ονομα της ειναι μεγαλη και εχω ηδη πλατειασει.
10ον, αλλα οχι λιγωτερο σημαντικο, ειναι το τελευταιο μας αποκτημα, το αποσπορι μας. Οταν το βρηκαμε λοιπον, του βαζαμε να φαει και καθομαστε κοντα του, γιατι ηταν μικρακι και ειχαμε αλλες 4 μεγαλες γατες στο σπιτι. Αυτο λοιπον τρωγοντας, εκανε αγριαδες, μην τυχον και του παρουν το φαι του. Και μου λεει ο αντρας μου. Ο Κοναν ο Βαρβαρος. Ετσι και εγενετο, το ονομα αυτου Κοναν, γνωστο και ως Κονανακι η Τσαμτσαμινι.
Αυταααααα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους