Από τη στιγμή που αυτό το πρόβλημα το έχει από την αρχή που την πήρα, δεν νομίζω οτι ευθύνεται η αλλαγή της τροφής..Δεν έχει αλλάξει κάτι δηλαδή. Εννοώ οτι αν την επηρεάζει η αλλαγή της τροφής, τότε αυτό θα εμφανιζόταν μετά την πρώτη αλλαγή.
Ούτως ή άλλως περίμενα να τελειώσει το σακουλάκι (μεγάλη συσκευασία) και μετά της την άλλαξα, ακριβώς για να δώ αν ευθύνεται η τροφή, αν με καταλαβαίνεις. Έτσι κι αλλιώς θα πάμε γιατρο στις 22 του μήνα για εμβόλιο, οπότε θα του το πω. Απλά αν είχε κάποιος να προτείνει κάτι ώς τότε. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα το γατσούνι μου. Μπορεί να είναι κι από το πολύ χοροπηδητό.
Ισα ίσα που το γατάκι επειδή έχει ευαίσθησία θα πρέπει να προσέχεις πολύ περισσότερο το πως περνάς από την μια τροφή στην άλλη, μήπως όμως δεν έχει γίνει κ καλή αποπαρασίτωση γι αυτό το γατάκι έχει προβλήματα;
Κοίτα μια πάρα πολύ καλή τροφή είναι η fit 32 αλλά είναι για λίγο μεγαλύτερα γατάκια, βέβαια όλες οι kitten είναι πολύ λιπαρές κ δεν ξέρω αν θα του κάνει καλό μια κ έχει αυτά τα προβλήματα. Μια κ θα πας στον γιατρό σου όμως ρώτησέ τον τι τροφή πρέπει να του δίνει με το πρόβλημα που έχει κ ως τότε μπορείς να του δίνει κοτόπουλο με ρύζι (μπορείς να τα κάνεις κ στο μπλεντερ )
ΥΓ: Πάντως δεν νομίζω να προκαλούν τα χοροπηδητά τέτοια φαινόμενα γιατί αν ήταν έτσι τα καγκουρό θα είχαν χ%^7σει όλη την Αυστραλία

...με πολλούς φίλους