καλησπέρα σας!
Εχω μια ερώτηση να σας κάνω.. Αρχικά όμως θα σας πω τι συνέβη,,,η γατούλα γύρισε μετά απο 10 μέρες...χωρίς να έχει γεννήσει, έκτοτε, έρχεται κανονικά και την ταιζω. Σήμερα λοιπόν, οταν γύρισα σπίτι αργά το απογευμα την βρήκα απ'εξω, αμέσως της έβαλα φαγητό (σημειώνω οτι ακόμα δεν έχει γεννήσει και έχει γίνει μπαλίτσα!), δεν έφαγε πολύ και συνέχεια μου νιαούριζε, μου νιαούριζε, μου νιαουριζε...με επιμονή και ανήσυχα...κατέβαινε τα σκαλια μου νιαούριζε και οτΑν την κοίταζα και την φώναζα ανέβαινε αμέσως πάνω, αυτο έγινε 4 φορές, ώσπου αποφάσισα να κατέβω και εγώ κάτω....κατεύθειαν αρχίζει να περπατάει μπροστά, εγώ απο πίσω, να γυριζει να με κοιτά να μου νιαουρίζει και να συνεχίζει να περπατά, μην σας τα
πολυλογώ αυτό συνεχιστηκε για αρκετα μέτρα ώσπου έφτασε πολύ κοντα στην λεωφόρο, την φώναξα, σταμάτησε, την σβέρκωσα και την πήρα αγκαλια και την πήγα σπίτι. κάθησα μαζί της και συνεχεια μου νιαούριζε και γλυφόταν απο κάτω, φαγητό δεν έφαγε...επειδή ανησύχησα αρκετά αμέσως της έφτιαξα μια κουτά ζεστή με κουβερτιτσα, έφτιαξα το δωματιάκι μεσα στο σπίτι, την έβαλα μέσα και κλείδωσα και την πόρτα για να είμαι ήσυχη μην γίνει καμία επαφή με την δικιά μου...απο εκείνη την στιγμή δεν ακούγεται καθόλου και κούρνιασε και μέσα στην κούτα...
Η ερώτηση είναι λοιπον η εξής: όλο αυτό έγινε γιατί θέλει να γεννήσει?? και τι να κάνω που έχω και άλλη γατούλα μέσα στο σπίτι?? αυτή που έφερα μέσα δεν είναι εμβολιασμένη, φυσικά δεν θα την φέρω σε επαφή με την Μελι.
Τι να κάνω απο εδώ και στο εξής παιδια?///????
ευχαριστώ εκ των προτέρων....

...με πολλούς φίλους