Γαλα ειδικο για γατακια μπορω να βρω στο σουπερ μαρκετ ή μονο σε μαγαζια με ειδη ζωων;; Και ειναι ακριβο; Οσο για το ταισμα ειμαι πολυ προσεκτικη, το ταιζω ορθιο οπως ειπες (φυσικα και οχι ανασκελα!!) και μαλιστα βαζει τα ποδαρακια του στα χερια μου και τα πιεζει. Του το δινω λιγο λιγο, ειναι αλλωστε και η συριγγα πολυ μικρη, δεν βγαζει μεγαλη ποσοτητα και τσεκαρω να δω ποσο του δινω κοιτωντας την συνεχεια!! Οποτε οσον αφορα αυτο δεν υπαρχει προβλημα, ειναι ελεγχομενο. Βεβαια πειναει πολυ το κακομοιρο και βιαζεται να πιει ολο το γαλα. Και μεχρι να την ξαναγεμιζω νιαουριζει σαν τρελο!! Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας με βοηθησαν πολυ! Τωρα κοιμαται κουλουριασμενο πανω απο τα μπουκαλακια που του εβαλα και μοιαζει με σκιουρακι..Εχει και την ουριτσα του στο κεφαλι του! Το γλυκο μου!Αρχική Δημοσίευση από le chat noir
Adele μου καλημέρα και μπράβο σου που προσπαθείς να βοηθήσεις αυτό το μωράκι να ζήσει και να μεγαλώσει. Χωρίς εσένα πιθανόν δεν θα είχε καμία τύχη.Είναι σε μια ηλικία, που έχει ξεπεταχτεί λίγο και μπορείς να τα καταφέρεις.
ΑΛΛΑ πρέπει κατά την άποψη μου:
1ον: να αλλάξεις το γάλα και να πάρεις ειδικό για γατάκια. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις τις διάροιες και ο καλύτερος τρόπος είναι με το ειδικό γάλα.
2ον: πρέπει να σταματήσεις να το ταίζεις με σύριγγα και να ξεκινήσεις το μπιμπερό. Η σύριγγα είναι επικίνδυνη ακόμη και για έμπειρους σε μικρά γατάκια. Δεν θα το ταίζεις ανάσκελα, αλλά κανονικά όπως κάθεται σηκώνοντας του το κεφαλάκι.
3ον: θα ήταν πολύ καλό να κάνεις μια επίσκεψη στον κτηνίατρο (αν έχεις την δυνατότητα) για να βεβαιωθείς ότι είναι όλα καλά.Και να σου δώσει και περαιτέρω συμβουλές.
Εύχομαι να τα καταφέρεις. Η ευτυχία που θα νιώσεις αν το δεις να μεγαλώνει θα είναι το κάτι άλλο.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους