καλε ναι!!!μονο τα μηνυματα του mycat βλεπω αλλα μου βγαζει τον ΑΡΙΘΜΟ ολων των νεων μηνυματων.
Πχ λεει 4281 νεα μηνυματα ενω ξερω οτι το mycat μπορεινα εχει μονο δυο.Αυτο εννοουσα και σορυ αν το εγραψα λανθασμενα.
A, οκ, τώρα κατάλαβα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά καλύτερα να κάνεις bug report
Φυσικα και θα κανουμε υπομονη βρε Ρουλα μου αλλα καταλαβε και μερικους απο εμας που βλεπαμε το σαιτ πιο οικογενειακα και τωρα μας φαινεται οτι εχει γινει μεγαλη πολυεθνικη εταιρεια
Και θα επιμεινω στο οτι εγω προσωπικα δε θελω να με βλεπουν και να βλεπω τα μελη των αλλων δυο σαιτς!!!Αν ηθελα,θα γραφομουν και εκει.Τωρα νιωθω σαν καποιος να μου επιβαλει να το κανω ή μαλλον σαν καποιος να το εχει ηδη κανει χωρις να με ρωτησει αν το θελω...
Το καταλαβαίνω αυτό, αλλά επί της ουσίας, δεν άλλαξαν και πολλά - κι αυτό το λέω επειδή το πιστεύω. Δηλαδή στην τελική, όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε εδώ, οι του στεκιού θα συνεχίσουν να γράφουν στο δικό τους κ.λπ. Δεν θα χαθεί η οικογενειακή ατμόσφαιρα.
Και στο κάτω-κάτω, μπορείς να βλέπεις μόνο θέματα του MyCat, αλλά αν θέλεις μπορείς να βλέπεις θέματα κι από άλλα φόρουμ. Δηλαδή στην ουσία δεν χάνεις κάτι, απλώς αποκτάς περισσότερες επιλογές.
Όσο για το ποιοι θα φαίνονται στους συνδεδεμένους χρήστες, επειδή πολλοί προτιμούσαν το παλιό σύστημα, καλύτερα να κάνεις bug report
εδώ, μήπως και μπορεί να μπει κάποιο φίλτρο. Ο λόγος που επιμένουμε τόσο στα bug report είναι επειδή είναι πιο πρακτικά, επειδή οι admin μπορούν να τα βλέπουν αμέσως και να τα παίρνουν ένα-ένα με τη σειρά, ενώ εδώ μέσα πολλά πράγματα μοιραία θα χαθούν. Μ' αυτό δεν εννοώ να μη γράφετε εδώ, το αντίθετο μάλιστα, απλώς μπορεί να γίνουμε λίγο κουραστικές λέγοντας συνέχεια "κάντε bug report" (όπως παλιά λέγαμε "κάντε report").

...με πολλούς φίλους