Θέλω να κάνω μια μικρή διόρθωση, δεν το φυλάκισε με σκοπό να το σκοτώσει, αλλά επειδή έχει ξανατύχει να εγκλωβιστεί γατάκι σε αυτό το χώρο και επειδη το συγκεκριμένο του τα έχει κάνει λίμπα και του λέρωσε τα πήρε ο τύπος άγρια και αποφάσισε να το αφήσει να ψοφήσει. Ισχυρίζεται δε πως 2 φορές έκανε απόπειρα να το βγάλει και του κρύφτηκε

Το γατάκι είναι μόνο σε αυτό το χώρο, ο ιδιοκτήτης μένει αλλού και "βαριέται" να πάει να το βγάλει...
Η ιστορία όπως μου την είπε η φιλόζωος που ταϊζει το γατάκι χρόνια είναι η εξής: το γατάκι μπήκε σε αυτό το χώρο και εγκλωβίστηκε γιατί είναι μεγαλόσωμο και δεν μπορεί να βγει εδώ και καμιά βδομάδα. Όλο αυτό τον καιρό ουρλιάζει και είναι και σε οίστρο και ωρύεται. Η φιλόζωος του έβαζε φαγητό και νερό, ενώ παρακαλούσε τον ιδιοκτήτη να πάνε μαζί να το βγάλουνε. Ο ιδιοκτήτης έδειξε σημάδια ψυχοπαθητικής διαταραχής όταν αρνήθηκε να πάει μαζί με τη φιλόζωο να απεγκλωβίσουν το γατάκι και επιπλέον απειλεί πως θα μηνύσει όποιον βάλει φαγητό ή νερό στο εγκλωβισμένο γατάκι γιατί του λερώνουν το χώρο

Λόγω αυτής της απειλής επικοινώνησε μαζί μου η κοπέλα αυτή, φοβούμενη πως όντως θα ψοφήσει το γατάκι εάν δεν πλησιάζει κανείς να το ταϊσει λόγω των απειλών.
Εγώ της εξήγησα πως παρ'όλο που είναι δικός του ο χώρος αυτό που κάνει είναι κακοποίηση ζώου και θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις εάν δεν απεγκλωβιστεί το γατάκι.
Αφού συμβουλεύτηκε τη δικηγόρο του animalaw κατέληξαν πως ο άμεσος απεγκλωβισμός θα επιτευχθεί εάν προσεγγίσει ευγενικά τον τρελλό. Αλλιώς πρέπει να ζητήσουμε ασφαλιστικά μέτρα, που θέλουν τουλάχιστον 1 βδομάδα. Μετά από πολλά παρακάλια σημερα τελικά η κοπέλα τον έπεισε να πάνε αύριο να απεγκλωβίσουν το γάτο. Το γατάκι αυτό είναι άγριο λέει η κοπέλα και δεν πιάνεται ούτε από αυτή που το ταϊζει και λέει πως δεν υπάρχει λόγος να φιλοξενηθεί, αφού είναι της γειτονιάς και μια ζωή ήταν άγριο αδέσποτο.
Εγώ της είπα ό,τι χρειαστεί να μου πει και αύριο θα με ενημερώσει για το τί θα γίνει, στις 1 θα μιλήσει πάλι μαζί του να κανονίσουν πότε θα πάνε να βγάλουν το γατί.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
...με πολλούς φίλους