Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είσαι φοιτήτρια απο επαρχία που περνάς τα καλοκαίρια και τις διακοπές στο νήσι. Ε και λοιπόν? Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας... εφ'όσον θα λείπεις μεγάλο χρονικό διάστημα, εννοείται οτι δεν γίνεται να αφήσεις το γατούλι μόνο του, οπότε θα τον παίρνεις μαζί σου. Τι πιο ωραίο!!! Θα κάνετε μαζί τις διακοπές σας.Αρχική Δημοσίευση από anners
Τις προάλλες βρήκα ένα γατάκι έτοιμο να αυτοκτονήσει καθώς προσπαθούσε να περάσει το αυτοκινητόδρομο απέναντι. Το πήρα σπίτι αλλά έχω τα εξής προβλήματα: επειδή είμαι φοιτήτρια από επαρχία περνάω τα καλοκαίρια και τις διακοπές στο νησί έχω ρωτήσει αρκετούς γνωστούς για να μου το κρατάνε αλλά κανεις τους δεν είναι πρόθυμος να το φροντίσει, σε περίπτωση που δε βρω κανέναν υπάρχουν κάποια κέντρα ή κάποιος χώρος για να το φιλοξενήσει όσο θα λείπω; επιπλέον, είχα ανέκαθεν γάτες καθώς μεγάλωσα στην εξοχή αλλά ήταν ελεύθερες έξω, εμείς μόνο τις ταίζαμε, θέλω να μάθω κάθε πότε πρέπει να το πηγαίνω στον κτηνίατρο, πόσο εμβόλια πρέπει να κάνει και πόσο περίπου κοστίζουν; ακόμη, θα έχει κανένα πρόβλημα αν μεγαλώσει μέσα στο διαμέρισμα και δεν έρθει επαφή με άλλους γάτους;
Αρχική Δημοσίευση από anners
η πρώτη μου σκέψη ήταν να το πάρω στο νησί το ταξίδι όμως είναι αρκετά μεγάλο έιναι περίπου 9 ώρες (λεωφορείο κ καράβι), δε ξέρω αν μπορώ να το πάρω μαζί αν επιτρέπεται δηλαδή, το λεωφορείο βασικά είναι το πρόβλημα είναι κάπου στις 7 ώρες... που θα το βάλω το κακόμοιρο στις αποσκευές;
...με πολλούς φίλους