Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλά, σίγουρα όπως μια γάτα μπορεί να σε γραντζουνίσει , έτσι κι ένας σκύλος μπορεί να σε δαγκώσει.Όμως , υπάρχουν σκύλοι που είναι τόσο αγαθοί οι οποίοι δεν πειράζουν ούτε μύγα (τσέκαρε pug ας πούμε)!Κι αν έχεις παρατηρήσει οι ιδιοκτήτες σκύλων , με εξαίρεση αυτούς που θέλουν σκύλους-φύλακες , έχουν συνήθως τα "σκυλιά-αξεσουάρ" τα οποία είναι λίγο απίθανο να σου επιτεθούν και είναι μια καλή παρέα για τον ιδιοκτήτη τους.Τώρα όσον αναφορά το "ύπουλο" χαρακτηριστικό της γάτας , μου φαίνεται (απ' την εμφάνιση καθαρά για να μην παρεξηγηθώ) ότι ο σκύλος είναι πιο ζωντανός και συναισθηματικός , ενώ η γάτα κάπως...αναίσθητη.Αρχική Δημοσίευση από ρενακι 13
βασικα δεν το ειχα σκεφτει καν αυτο που λες,ποιο προσωπο δλδ φαινεται πιο φιλικο,εμενα ολα τα ζωα φιλικα μου φαινονται,υπουλο δε θα χαρακτηριζα κανενα ζωο,κι οσων αφορα τη γατα μονο εχθρικο προσωπο δε μου βγαζει και προσωπικα στη ζωη μου μ εχουν δαγκωσει πολλες φορες σκυλακια,ασχετα αν εγω τα ταιζα,και δε τα παρεξηγησα και γιαυτο,ετσι εμαθαν να επιβιωνουν.για τις γατες δε,δεν το συζητω ποτε δεν με τραυματησαν.
κι αυτο που εγραψα πιο πανω και το πιστοποιεις κι ο ιδιος ειναι οτι οι σκυλοφιλοι θελουν να εχουν αυτο που λες,ενα ζωακι,να κουνα την ουρα,να γλυφει και γενικα να ειναι πιο δουλοπρεπη,αρα δεν εχουν διαφορα τα ζωα,και κανενα δεν ειναι υπουλο,απλα το καθενα εχει το χαρακτηρα του.οι ανθρωποι ειναι αυτοι που κανουν τη διαφορα,και χωριζονται σ αυτους που αγαπουν τα ζωα,και σ αυτους που θελουν να τα εχουν ιδιοκτησια τους εκει ακριβως ειναι κι η διαφορα μας!!
φιλικα ρενα!
Η διαφορά της γάτας με το σκύλο (όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον) δεν είναι ότι κάποιο από τα δύο αγαπάει περισσότερο/λιγότερο. Είναι ότι στην καρδιά της γάτας χωράνε περισσότεροι του ενός ανθρώπου, δε δένεται αποκλειστικά με έναν για πάντα, αν και δείχνει αδυναμίες, ενώ το σκυλάκι συνήθως γνωρίζει ένα «αφεντικό» όπως συνηθίζεται να το λέμε, αν και αγαπάει κι άλλους. Δεν έχει νόημα να αρχίσουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες, γιατί εσύ θα μου λες για γατάκια που σε ξέχασαν κι εγώ για τις γάτες που δε με ξέχασαν/με έψαχναν μάλιστα όποτε έλειπα και άλλα τέτοια. Δεν είναι η αγάπη η διαφορά τους, είναι η αφοσίωση.Αρχική Δημοσίευση από bluestas95
Η διαφορά είναι ότι προτιμώ τα σκυλιά , γιατί τα θεωρώ πιο πιστά σε αντίθεση με τις γάτες που μου δίνουν την εντύπωση καμιά φορά ότι δε μας αγαπάνε όσο οι σκύλοι.
Το αμερικανικό όνειρο βρε, σπίτι στα προάστια με κήπο και φράχτη και το σκυλάκι να παίζει με τα πιτσιρίκια.Υ.Γ: Χωρίς παρεξήγηση , δεν ξέρω αν όντως η γάτα είναι πιο διαδεδομένη στο εξωτερικό , αλλά εγώ στις αμερικάνικες ταινίες σκυλάκια βλέπω κυρίως.
Δεν το λεω εγω αυτο.Οι στατιστικες το λενε.Αρχική Δημοσίευση από bluestas95
Καλά, σίγουρα όπως μια γάτα μπορεί να σε γραντζουνίσει , έτσι κι ένας σκύλος μπορεί να σε δαγκώσει.Όμως , υπάρχουν σκύλοι που είναι τόσο αγαθοί οι οποίοι δεν πειράζουν ούτε μύγα (τσέκαρε pug ας πούμε)!Κι αν έχεις παρατηρήσει οι ιδιοκτήτες σκύλων , με εξαίρεση αυτούς που θέλουν σκύλους-φύλακες , έχουν συνήθως τα "σκυλιά-αξεσουάρ" τα οποία είναι λίγο απίθανο να σου επιτεθούν και είναι μια καλή παρέα για τον ιδιοκτήτη τους.Τώρα όσον αναφορά το "ύπουλο" χαρακτηριστικό της γάτας , μου φαίνεται (απ' την εμφάνιση καθαρά για να μην παρεξηγηθώ) ότι ο σκύλος είναι πιο ζωντανός και συναισθηματικός , ενώ η γάτα κάπως...αναίσθητη.
Έπειτα , ο σκύλος μπορεί να φαίνεται πιο δουλοπρεπής στον ιδιοκτήτη του απ' ότι η γάτα , αλλά ξεχνάς ότι ο σκύλος από τη στιγμή που θα δεθεί με τον ιδιοκτήτη του δεν ξεκολλάει από πάνω του.Και εξυπακούεται ότι με διαφορετική χαρά αντιμετωπίζει αυτόν απ' ότι έναν επισκέπτη.Αντίθετα , τη γάτα αν την αφήσεις για καιρό μόνη της , πιθανόν όταν επιστρέψεις να έχει αλλάξει εντελώς και να μη σου φέρεται όπως στην αρχή για ένα διάστημα.Πάντως , αυτό που αναφέρει ο τίτλος περί μίσους πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολή.Κανένας ιδιοκτήτης σκύλου δε μισεί τους γάτες ,εκτός αν μιλάμε για περίπτωση.Εγώ συμπαθώ όλα τα ζώα και ελπίζω να μη με πέρασε κανείς για τίποτα εχθρό της γάτας..Η διαφορά είναι ότι προτιμώ τα σκυλιά , γιατί τα θεωρώ πιο πιστά σε αντίθεση με τις γάτες που μου δίνουν την εντύπωση καμιά φορά ότι δε μας αγαπάνε όσο οι σκύλοι.
Υ.Γ: Χωρίς παρεξήγηση , δεν ξέρω αν όντως η γάτα είναι πιο διαδεδομένη στο εξωτερικό , αλλά εγώ στις αμερικάνικες ταινίες σκυλάκια βλέπω κυρίως.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους