H Βάσια13859 έγραψε στις 11:47, 10-04-08:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έλα! Πήρες "συντριβάνι"; Ποιό μοντέλο;Αρχική Δημοσίευση από Βάσια
αχ έκανα χαζομάρα, πήρα μια μεγάλη ποτίστρα, από αυτή που βγάζει νερο σιγα σιγα αλλά δεν πήρα αυτό που κρατάει μεσα το νερό δηλαδή πήρα το πιατο και τη στήλη,τελικά είμαι ξανθιά!
Τι ακριβώς του λείπει? μήπως πηρες για ξηρή τροφή? ξέρεις δεν εχουν μεγαλη διαφορά..μόνο στην εξοδο δηλαδή της ξηρής τροφής ειναι μεγαλύτερη απο αυτή του νερού...αν το πηρες συσκευασμένο, αν το πας πίσω...Αρχική Δημοσίευση από Βάσια
αχ έκανα χαζομάρα, πήρα μια μεγάλη ποτίστρα, από αυτή που βγάζει νερο σιγα σιγα αλλά δεν πήρα αυτό που κρατάει μεσα το νερό δηλαδή πήρα το πιατο και τη στήλη,τελικά είμαι ξανθιά!
Το καλοκαίρι με τις ζεστές θα το αξιοποιήσεις μια χαράΑρχική Δημοσίευση από Βάσια
όχι είναι για νερό!το πήρα απο το carefour την προηγούμενη φορα που κατέβηκα και τωρα το ανέβασα και το είδα, λειπει αυτό ενδιάμεσα που σταματάει το νερο!τώρα δεν έχω και απόδειξη σιγά μην μου δώσουν το εξάρτημα τώρα!σνιφ τσαμπα τα λεφτά!και τώρα το χρησιμοποιει σαν πισίνα μπαινει όλη μεσα![]()
Βάσια, αυτό δε μου φαίνεται ποτίστρα...Αρχική Δημοσίευση από Βάσια
κοίτα, αυτή είναι και η Αθηνά βάζει το πόδι και την τραβάει, γι αυτό ήθελα να είναι βαριά!λείπει το ενδιάμεσο στα 2
Αρχική Δημοσίευση από Fotini
Βάσια, αυτό δε μου φαίνεται ποτίστρα...Για κροκέτες είναι
Όσες "ποτίστρες" έψαξα και είδα στο Ίντερνετ, είναι αλλιώς
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια
αν βάλω κροκέτα σε αυτή θα την φαει όλη θα σκάσει!
Δεν της το ειπα και εγω??Αρχική Δημοσίευση από Fotini
Βάσια, αυτό δε μου φαίνεται ποτίστρα...Για κροκέτες είναι
Όσες "ποτίστρες" έψαξα και είδα στο Ίντερνετ, είναι αλλιώς
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Αντα
Εχω πάρει και για κροκέτες και για νερό...οι κροκέτες που μενουν κάτω στο πιατάκι δεν ειναι σε μεγάλη ποσότητα, δεν μπορεί δηλαδή να σκασει απο το φαι..πέφτουν σε μικρή ποσότητα, οκ?
Από το pet stop... Θέλεις να σου πάρω?Αρχική Δημοσίευση από Βάσια
ωχ χαζομάρα!λες?μου φάνηκε σαν αυτή της Γιούλης!συμπεθέρα που την πήρες εσύ?να πάρω κι εγώ, αν βάλω κροκέτα σε αυτή θα την φαει όλη θα σκάσει!
Ναι, μπορεί να είναι για σκύλοΑρχική Δημοσίευση από Βάσια
λάθος καταλάβατε αν βάλω σε αυτό θα γεμίσει όλο το πιατο κροκέτα!είναι μεγάλο για αυτή!μήπως είναι για σκύλο, αλλιως δεν πέφτουν λίγο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μόνο βασιλιά? Αυτοκράτορα θα έλεγα!Επόμενο step είναι να μαζέψω λίγα λεφτάκια για να του πάρω και αυτόματη ταίστρα-συντριβάνι (άτιμε, βασιλιά σε έχω...!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα.... Αχχχχχ τι μου θύμησες τώρα!!!!!! 2 συντριβάνια αγόρασα όταν είχα ακόμη τον αξελουκο... (τώρα είναι στην κούτα και τα δύο - και μου το έλεγε η κόρη μου πως ξοδεύω άδικα τα λεφτά μουΑρχική Δημοσίευση από whativedone
Καλησπέρα σε όλους!
Η γατούλα μου εδώ και περίπου ένα μηνα ανακάλυψε το τρεχούμενο νερό...
Εκτοτε αρνείται πεισματικά να πιει νερό από το μπολ της (που αλλαξα από πήλινο σε γυάλινο, μεταλικό, άλλο πήλινο) και περιμένει να έρθω σπίτι να πιει από την μπανιέρα με την υποβοήθηση του χεριού μου.
Λυπάμαι το νερό που χύνεται (το γατακι έχει νερό να πιει αν θέλει) και έτσι σκέφτηκα αυτόματη ποτίστρα με τρεχούμενο νερό και συγκεκριμένα μια της trixie.
Ειχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα/ εχει αυτόματη ποτίστρα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Well said!!!Αρχική Δημοσίευση από dimitradra
Καλησπέρα.... Αχχχχχ τι μου θύμησες τώρα!!!!!! 2 συντριβάνια αγόρασα όταν είχα ακόμη τον αξελουκο... (τώρα είναι στην κούτα και τα δύο - και μου το έλεγε η κόρη μου πως ξοδεύω άδικα τα λεφτά μου)....
Μετά του αγόρασα το συντριβάνι της drinkwell... Η αποψη μου είναι πως είναι καλύτερο... Το νερό τρέχει ακριβώς όπως και από τη βρύση, έχει δύο ταχύτητες να επιλέξεις - πιο σιγανή η ροή του νερού ή πιο γρήγορη - και (επειδή έχω και τα δύο να τα βάλω σε χρήση πάνω από 1,5 χρόνο και ίσως να μη θυμάμαι ακριβώς) λίγο πιο εύκολο στο καθάρισμα του... Από το συγκεκριμένο έπινε στην αρχή πιο ευχάριστα, μετά όμως το βαρέθηκε τελείως και σταμάτησε... Την παλιά του συνήθεια από τον ψυκτη δεν την έκοψε ΠΟΤΕ..
Και τα δύο λειτουργούν με ρεύμα... Που σημαίνει πως όταν η ΔΕΗ κάνει διακοπή σταματά να δουλεύει και το νερό μένει στάσιμο... Με απανωτές διακοπές μπορεί η αντλία να χαλάσει...
...με πολλούς φίλους