Εγω βασικα δεν θα το εκανα.Ειναι και μικρο..και γενικα οι γατες ειναι πολυ ευαισθητες σε αυτο το θεμα.Μπορουν να αρρωστησουν ευκολα δηλαδη.
Σε γατα που δεν ειναι μακρυτριχη,και μενει αποκλειστικα μεσα στο σπιτι..δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανουμε μπανιο(..εκτος αν εχει συμβει κατι εκτακτο..πχ λερωμα απο λαδια κλπ),Καθαριζονται απο μονες τους τελεια!
Εγω στα δικα μου δεν εκανα ποτε..και εννοειται πως ειναι πεντακαθαρα.
Οι δικές μου δεν βγαίνουν από το σπίτι πια, οπότε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
ΠΑλιά τις άφηνα....και κόλλησαν κάτι ζιζάνια (φυτά με κολλώδη ουσία) στην ουρά του γάτου μου
Πήγα να τα βγάλω, μου έκανε το προειδοποιητικό "
νιαουουουου=δε μ' αρέσει αυτό που κάνεις"
Εγώ συνέχισα, μου τραβάει μια γρατζουνιά, (ειναι και 7 κιλά, ζόρικος) και βάζοντας όλη του τη δύναμη ξεφεύγει, σκαρφαλώνει πάνω στη ντουλάπα και μου κάνει "
γκχχχχχχχ" ! (ήταν η μόνη φορά που άκουσα γκχχχ από δική μου γάτα)
Μετά κατάλαβε βεβαια πως τα παράσιτα εξαφανίστηκαν από τη φουτωτή ουρά του, και τις επόμενες φορές ήταν πιο υπομονετικός....φυσικά δε σκέφτηκα να τον κάνω μπάνιο δε νομίζω πως θα καθόταν

Ολα αυτά μεχρις ότου αποφάσισα πως θα γράφω κανονικά την οικογένειά μου (που θεωρεί πως είναι καλό γι αυτές να βγαίνουν και έξω, να απολαμβάνουν και λίγη ελευθερία) και τις μάζεψα αποκλειστικά στο σπίτι
Καλή η ελευθερία δε λέω, και όντως αν μπορούν να μπαινοβγαίνουν ελευθερα στο σπίτι, το φχαριστιούνται!
Αλλά οι κίνδυνοι είναι πολλοί

Οπότε τις κρατώ μέσα κι εχω σπίτι και ζωάκια πεντακάθαρα, και το κεφάλι μου ήσυχο

...με πολλούς φίλους