είναι η πρωτη φορα που γραφω εδω, πριν 2 μηνες ειχα ανοιξει θεμα στις αγγελιες για γατακια που χαριζονται. Οπως καταλαβατε δεν τα πηρε κανεις και αποφασισαμε να τα κρατησουμε. Τη Παρασκευη λοιπον θα παμε το πρωτο μας ταξίδι και ως νέοι γονεις δεν εχουμε ιδεα τι μπορει να συμβει στο δρομο.
Πήγαμε χθες και τους ψωνίσαμε το μεσο που θα τις μεταφέρουμε ειναι αρκετά μεγάλο και τις χωράει κ τις 2 μεσα. πιστεύω ότι θα πρεπει να ειναι μαζι για να κανουν παρέα ίσως και να μην τρελαθούν στο κλάμα. Τώρα βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος.
Αυτό που θα ήθελα από εσας τους έμπειρους ειναι να μου πείτε
1. χρειάζεται να στρώσω κάτι στο πάτο της γατοφόρου;
2. πότε να φάνε και να πιούνε τελευταία φορά (θα επιχειρήσουν να κάνουν την τουαλέτα τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

3. αν διψάσουν κλπ τι κάνουμε?
θα τις έχουμε στο πίσω κάθισμα αν όμως επιχειρήσουν να πάνε τουαλέτα και δεδομένου ότι θα ταξιδεύουμε με κλειστά παράθυρα και κλιματισμό θα πεθάνουμε δεν θα αντέξει ο μπαμπάς τους

γενικά ότι πληροφορίες έχετε δεκτές γιατί πραγματικα δεν ξέρουμε που παν τα τεσσερα.
επίσης να πω οτι πάντα ήμουν λάτρης των γατιών αλλά τα ωράρια μου κλπ δεν μου επέτρεπαν να αποκτήσω γατιά.
τώρα που βρέθηκαν στο δρόμο μας μπορώ να πω ότι ειναι απίστευτα πλάσματα, αρκετα ζημιάρικα μπορώ να πω κ ειδικά σε σπίτι νιόπαντρων που όλα ειναι ολοκαίνουργια μας πονάει μερικές φορες αυτο που αντικρύζουμε αλλά όταν έρχεται η ώρα της αγγαλιάς απλά σε κάνουν να λιώσεις με αυτά τα ματάκια και τισ αγκαλίτσες που σου κάνουν............
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους