μολις που προλαβα να ανοιξω το κουτι και πεταχτικαν και τα τρια εξω. Μετα απο 1 ωρα καταφερα να τα ηρεμισω και τους εδωσα λιγο κονσερβα (επειδη δεν ειχα σιριγγα για να τα τα'ι'σω) που ειχα λιωσει με ενα πιρουνι. Φαγανε μεχρι σκασμου και
ηρθε η ωρα να τα βαλω για υπνο. Τα εβαζα στο κουτι αλλα αυτα που να κοιμηθουνε κι ετσι δεν ειχα τι να κανω και εκλεισα το κουτι με τενια απο πανω (εχω ψηλο μπαλκονι και φοβομουν να μην πεσου κι επισης να μην κρυοσουν επειδη δεν εχουμε κτηνιατρο στο νησι και εβρεχε το βραδυ). Τελως παντων το πρωι που ξηπνυσα ανοιξα το κουτι και τα ειδα να κοιμουντα, τα αφησα 1-2 ωρες ακομη μεχρι εγω να παω να παρω σιριγγα απο το φαρμακειο να τα ταϊσω γαλα. Για να μην τα ποληλογω τα ταϊσα και κοιμηθηκανε και τα τρια στην αγγαλια μου. Αλλα μολις ξηπνισαν αρχισαν τις φωνες τα εβαλα στο χωμα εκαναν την αναγκη του μα ακομη νιαουριζανε τους εδωσα νερο τιπποτα τους εβαλα φαγητο (μηπως πηνασαν παλι) αλλα τιπποτα. Δεν ξερω τη να κανω παρακαλω μια συμβουλη επηγοντος.
(συγνωμη για την ορθογραφια και τους τονους αλλα βιαζομαι λιγο οταν τα γραφω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους