Μάλλον δεν εξήγησα σωστά. Οι βεράντες και τα μπαλκόνια δεν έχουν ταβάνι. Διότι είναι ρετιρέ και έτσι δυστυχώς δεν έχει εφαρμογή αυτό που μου προτείνεις

Ο σκυλάκος δύσκολα θα πηδήξει, είναι 30 κιλά γομάρι αλλά οι πόρτες είναι κλειστές πάντα όταν λείπουμε από το σπίτι για την ασφάλεια όλων. Υπάρχουν και οι γάτες που απλά βγαίνουν μπαλκόνι να λιαστούν, έχω γνωρίσει μερικές τέτοιες. Πότε θα λέγατε ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει το χαρακτήρα της γάτας; Επίσης η διόρθωση με ψεκαστήρι έχει αποτέλεσμα; Αν βγαίνει η γάτα πάντα έξω υπό την επίβλεψή μας και διορθώνεται με ψεκαστήρι, υπάρχει περίπτωση να έχει αποτέλεσμα; Πήγε για παράδειγμα η μικρή 3 φορές πίσω από το ψυγείο και την ψέκασα. Δεν ξαναπήγε ποτέ. Το γατάκι αυτή τη στιγμή πάει όπου πάω και όταν δε με βρεί νιαουρίζει δυνατά. Δείχνει ανθρωποκεντρικότητα αυτό; Θ' αλλάξει; Συγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων αλλά δεν έχω ιδέα απο γατάκια όπως είπα.
υγ επίσης ζητώ συγνώμη αν είναι οφ τόπικ κάποια απο αυτά που ρωτάω αλλά το θέμα μου μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο νήμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 3 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους