Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οπως και να'χει υπαρχει νομος που μας καλυπτει και οταν ειναι περι νομου εχουμε ολο το δικιο με το μερος μας!Αρχική Δημοσίευση από natalia_gio
Είμαι φοιτήτρια από Άρτα και αναγκαστικά μετακινούμαι με ΚΤΕΛ προς Σπάρτη, παρόλες τις προσπάθειες μου ποτέ δεν μου επέτρεψαν να πάρω τον γατούλη μου μαζί μου και πάντα τον βάζουν σε ενα σίγουρο σημείο (ώστε να μην μετακινείται το κλουβί με το κόυνημα) στο χώρο των αποσκευών. Παρόλο το απάνθρωπο της διαδικασίας πλέον πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας για τα ζωάκια ώστε τα ταξίδια με ΚΤΕΛ ή με άλλο μέσο μεταφοράς να γίνεται όσο το δυνατόν πιο "ανώδυνο"..
Ο γατούλης μου για παράδειγμα όταν μετακινούμαστε με ΙΧ κλαίει στην άρχη που τον βάζουμε στη γατοφόρο και μέχρι να ξεκινήσει το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια με το κουνήμα του αυτοκινήτου κλείνει τα ματάκια και κοιμάται.. Κάθε γατούλα έχει τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα αλλά όλες τους μπορούν να γίνουν ανεκτικές στα ταξίδια και κατ'επέκταση και στις μετακινήσεις με ΚΤΕΛ. Εμείς οι γατογονείς θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να επιμένουμε για να ταξιδεύουν τα μικρά μας με αξιοπρέπεια όπως τους αξίζει..
δε καταλαβα τι εννοεις "δε στελνουμε ετσι"Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr
κι εμας ετσι μας ειπαν γι αυτο δεν στελνουμε ετσι
δεν λεει ΣΕ κατάλληλα μέσα! δηλ τον χώρο των αποσκευών! λεει ME κατάλληλα για τη μεταφορά μέσα δηλ. το ειδικό κλουβάκι και οχι χυμα στο κύμα!!!!!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr
στο δευτερο, αυτο " απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων, πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα." μπορει να το εκλμεταλευτουν και να πουν να εχουμε προβλεψει χωρο κατω δυστυχως
κοίταξε! δε το ξέρω αυτο! παντως το ζωάκι σου με το νομο μπορείς να το παρεις επανω! και να το απαιτείς. και λεω να το εχουμε εκτυπωμένο γιατι μη νομιζεις οτι ξερουν και τους νόμους! δεν ειδες, εμενα αρνηθηκε να το διαβασει και του ζητησα ΕΓΩ να φωναξουμε τη τροχαια. ηρθε βεβαια το λιμενικο.Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr
Ερωτηση τωρα εαν δηλαδη κλεισω δυο θεσεις και το βαλω πανω ξερετε αν θα πει κανεις τιποτα???? Ετσι σα κυριοι μαλιστα και να ταξιδεψουνε τα χρυσα μας
3 κτηνιατρους ρωτησα, και οι 3 μου ειπαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να αντιδρασει αντιθετα η γατα, δλδ να παθει υπερκινητικοτητα..ολοι μου ειπαν το ρισκο δικο μου, και δεν της εδωσα.Αρχική Δημοσίευση από aidonaki
Επίσης αν η γατουλα σας δεν κάθεται φρόνιμα στα ταξίδια, να φροντίζετε να της δίνετε ενα ειδικό χαπάκι απο τον κτηνίατρο για να ηρεμεί. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ!
Eυτυχως εμενα είναι πολυ ήσυχο στα ταξιδια!
αυτο δε το ξερω... ενα ηρεμιστικο χαλαρωτικο γιατι να φερει υπερκινητικότητα; δε ξερω.Αρχική Δημοσίευση από evelynkar
3 κτηνιατρους ρωτησα, και οι 3 μου ειπαν οτι υπαρχει πιθανοτητα να αντιδρασει αντιθετα η γατα, δλδ να παθει υπερκινητικοτητα..ολοι μου ειπαν το ρισκο δικο μου, και δεν της εδωσα.
Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr
Ειστε να γραψουμε μια επιστολή διαμαρτυριας στα κτελ κι να τη στειλουμε ολοι???
ναι!!!!!Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr
στο τηλ τους μιλησα για τον νομο και χεσμενη με ειχανΑρχική Δημοσίευση από aidonaki
Μη περιμένεις ρε συ να σου πουνε κατι διαφορετικο! Αυτο λεμε τοόση ώρα! Ας μην επαναλαμβάνουμε και ας βρουμε λύση. Πιστεύω πως σας έδωσα ενα μεγάλο πάτημα με το αρθρο το οποιο το παραθετω για τους νεοτερους της κουβεντας ξανα.
https://art-magazino.blogspot.com/2010/01/blog-post.html
Δεν θελουνε να σου πουνε και πολυ απλα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! Πως αλλιως να το πω; Δεν τους ξερουνε! Πηγαινε στα λινκ που εγραψα πριν στην Εφημεριδα της Κυβερνήσεως και του ΚΤΕΛ καντα μια εκτυπωση και απο κει και περα ο καθενας μας ξεχωριστα πρεπει να κανει τον αγωνα του.
Γιατι αν τους περναει συνεχεις ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ! Τουλαχιστον ας τον εκμεταλευτουμε εμεις για να κερδισουμε έδαφος!
μπηκα!!!:up:Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr
Ιδου η ομαδα
https://www.facebook.com/group.php?gid=425680580603
οσοι θελετε γραφτειτε να αχισουμε δραση πανελλαδικα και σε αυτο
ναι, υπαρχει πιθανοτητα, ειδικα σε αγνωστο περιβαλλον που δεν θα ξερει η γατα τι γινεται γυρω της..οποτε πρεπει να κανεις δοκιμη πρωτα στην γατα με το χαπι σε μικρες αποστασεις για να δεις πως αντιδραει και μετα να της δινεις καθε φορα..Αρχική Δημοσίευση από aidonaki
αυτο δε το ξερω... ενα ηρεμιστικο χαλαρωτικο γιατι να φερει υπερκινητικότητα; δε ξερω.
ok! σε εκανα! απο οσα εψαξα στο ιντερνετ παντου πεφτω στα ιδια! στον Νόμο 2963/2001 περί της οργάνωσης και λειτουργίας των δημόσιων επιβατικών μεταφορών με λεωφορεία τον οποίο μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος πρώτο, Αρ. Φύλλου 268, 23 Νοεμβρίου 2001, αναφέρεται στο άρθρο 15 παράγραφος 1ιδ : απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων, πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα.Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr
κανε μας φιλη σαν psychanimal να σε καλεσουμε εβαλα το αρθρο σου και τους δυο νομους να το μαθουν κι αλλοι, θα γραψεις επιστολή -τυπο να στειλουν πολλοι?? βρες σιευθυνσεις υπουργειου μεταφορων κλπκλπ εμαιλ και γραψε μια βαση και στειλτη μου να την δει και μια δικηγορος αν θελεις και μετα τη κοινοποιουμε να την στειλουνε πολλοι σε ολα αυτα
Δε νομιζω να λαβουνε εδω οι αξεστοι υποψην ενα ξενο site ...Αρχική Δημοσίευση από evelynkar
εχει ενα σαιτ που μαζευει υπογραφες, το care2.com, μπορουμε να μαζεψουμε απο εκει υπογραφες, ειναι πιο ευκολο πιστευω να ειναι ολες μαζεμενες!
μα δεν ειπα να στειλουμε την διαμαρτυρια σε αυτο το σαιτ, απλα να μαζευτουν υπογραφες απο εκει, και μετα να τις στειλουμε στα αρμοδια τμηματα..Αρχική Δημοσίευση από aidonaki
Δε νομιζω να λαβουνε εδω οι αξεστοι υποψην ενα ξενο site ...
Θελει κατι πιο δραστικο σαν αυτο που λεει η yasmin1gr. Θα δουμε. εδω εγω θα ενημερωνω για καθε εξελιξη!
επιφυλάσσομαι... αλλα μια προσπαθεια δε βλαπτει. θα ψάξω και πως αλλιως γινεται με τις υπογραφες!Αρχική Δημοσίευση από evelynkar
μα δεν ειπα να στειλουμε την διαμαρτυρια σε αυτο το σαιτ, απλα να μαζευτουν υπογραφες απο εκει, και μετα να τις στειλουμε στα αρμοδια τμηματα..
ναι ψαξε το. εγω το σαιτ αυτο το εμαθα γιατι μαζευε υπογραφες ενα καταφυγιο ζωων στη κυπρο για να μην κλεισει, γιαυτο το προτεινα, αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο γιατι οχιΑρχική Δημοσίευση από aidonaki
επιφυλάσσομαι... αλλα μια προσπαθεια δε βλαπτει. θα ψάξω και πως αλλιως γινεται με τις υπογραφες!
ΝΑΙ ! Εχω τεραστιο προβλημα με τα Κτελ εδω στην Κρητη.Και δυστυχως δεν γινεται να ταξιδεψω διαφορετικα γιατι αμαξι δεν εχω και για Αθηνα πηγαινω Χανια για το καραβι(καποιοι φροντισαν να μην εχουμε δικο μας καραβι εδω...παρολο που εχουμε τοσους χιλιαδες φοιτητες)!Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr
τα ιδια σκ@τα και στην πατρα, που εχει τοσους φοιτητες...δεν φτανει που δεν εχει αεροδρομιο οπως ολες οι μεγαλες πολεις να γλυτωσουμε λιγη ταλαιπωρια, μας ταλαιπωρουν οι αγενεστατοι οδηγοι των λεωφοριων!Αρχική Δημοσίευση από kounelaki
ΝΑΙ ! Εχω τεραστιο προβλημα με τα Κτελ εδω στην Κρητη.Και δυστυχως δεν γινεται να ταξιδεψω διαφορετικα γιατι αμαξι δεν εχω και για Αθηνα πηγαινω Χανια για το καραβι(καποιοι φροντισαν να μην εχουμε δικο μας καραβι εδω...παρολο που εχουμε τοσους χιλιαδες φοιτητες)!
:up::up::up: 100000 μπράβο!!!Αρχική Δημοσίευση από aidonaki
https://art-magazino.blogspot.com/2010/01/blog-post.html
Την εκδίκησή μου τη πήρα όταν φτάσαμε Θεσσαλονίκη. Που τον φώναξα με το μικρό του όνομα, γιατι με 2 τηλ ειχα μαθει το ονοματεπωνυμό του και ειχα κανονισει να δημοσιευθει αρθρο σε εφημερίδα της Θεσπρωτίας.
Οταν φτάσαμε λοιπον τον φώναξα και του είπα "Κ. τάδε, αυτό που δεν ξέρατε, εκτός από τους Νόμους, είναι ότι είμαι δημοσιογράφος. Οπότε πάρτε τη ταδε εφημερίδα τη Τετάρτη που έρχεται. Το άρθρο που θα γράψω θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον"
Εκείνος έμεινε με γουρλωμένα τα ματια "Μας απειλείτε;" φώναξε. "Σας ενημερώνω" του απαντησα και εφυγα. Καθώς εφευγα ακουγα βρισιές.... Δε περίμενα και τιποτε αλλο... Αλλα το ευχαριστήθηκα! :up:Και ακόμα περισσότερο οταν ξερω οτι τη Τετάρτη θα το διαβαζει στην Εφημερίδα!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν υπαρχει η δυνατοτητα τρενου..ειναι σαφεστατα καλυτερο.Αλλιως,αν δεν λειψεις πανω απο μια βδομαδα,καλυτερα να μην την παρεις μαζι σου τη γατα,και να μεινει σπιτι της με μποιλικη ξηρη τροφη,πολυ νερο κλπ.Εγω τα αφηνω μεχρι 8 μερες..και ειναι μια χαρα.Αρχική Δημοσίευση από Degen
Πηγαίνω ταξίδια με ΚΤΕΛ και φοβάμαι μην πάθει το γατάκι μου τίποτα.Τί προτείνεται?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους