H nifadoulis έγραψε στις 21:12, 15-03-12:
Πριν απο 2 μήνες μάζεψα έναν αδέσποτο γατούλη που τον ταϊζα απο μωρό μιας και είχε σπίτι τον κήπο μου.
Πριν τον βάλω μέσα του έδωσα χαπάκι και τον ψέκασα με frontline. Ακολούθησε στείρωση και απο τότε παλεύουμε με την ωτίτιδα που έχει (πολύ ανθεκτικά μαμούνια βρε παιδί μου, με τίποτα δεν σκοτώνονται).
Μετά την στείρωση και όταν γυρίσαμε στο σπίτι ο μικρός έχει συνεχώς ψύλλους. 2 αμπούλες stronghold ρίξαμε με διαφορά 20 ημερών. Κόλλησε και την θηλυκιά και της έριξα και αυτηνής αμπούλα αλλά δεν θυμάμαι τη μάρκα (είχε τελειώσει η frontline του γιατρού και μας έδωσε μια άλλη).
Να μη σας τα πολυλογώ, παρόλο που έχουν και τα δύο αμπούλα ξύνονται αρκετά, ιδίως το κορίτσι. Στην κουβερτούλα του αγοριού εχω βρει ψύλλους, άλλους ψόφιους και άλλους σε φάση πού να γύρω να πεθάνω.
Πλένω τις κουβερτούλες τους κάθε βδομάδα και μέρα παρα μέρα σκουπίζω και σφουγγαρίζω. Πού στα κομμάτια εμφανίζονται τόσοι ψύλλοι; Έχω φωλιά μέσα στο σπίτι; Και πως θα τους σκοτώσω;
Συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά ειλικρινά τα έχω πάρει κανονικά. Τί άλλο να κάνω και πόσες αμπούλες πια να τους ρίξω;
Την προηγούμενη βδομάδα έριξα στο κορίτσι οπότε σε καμια δεκαριά μέρες θα επαναλάβω αλλά ως τότε θα ξύνεται η καημενούλα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους