Καλησπέρα! Πρόσφατα επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια στην Αγγλία, φέρνοντας μαζί μου τις τέσσερεις μαύρες πανέμορφες γάτες μου. Όντως, η Β.Α. δεν επιτρέπει ζωάκια στην καμπίνα και η γατούλα θα πρέπει να ταξιδέψει cargo. Στη δική μας περίπτωση πήγαν όλα καλά - αν και τρομαγμένα, τα γατάκια μου ταξίδεψαν με ασφάλεια και το προσωπικό ήταν πολύ υπομονετικό μαζί μου (ειδικά αφού έκλαιγα σε όλη την πτήση απ΄την ανυσηχία)... Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι αφού φτάσαμε στην Αθήνα βρεθήκαμε στο έλεος του ελληνικού τελωνείου - οι γάτες είχαν μεταφερθεί σε μια αποθήκη, το προσωπικό αμέλησε να εννημερώσει και κανείς δε μπορούσε να μου πεί πού βρίσκονται. Μετά από δύο ώρες αναμονής (και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης) έψαξα στις αποθήκες και βρήκα τα γατιά μόνη μου. Θα σε συμβούλευα να αρχίσεις να προετοιμάζεις τη γατούλα σου (έχεις δεί το site της Defra

το συντομότερο δυνατό γιατί η κτηνιατρική διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα, και επίσης να βρείς μία έμπιστη εταιρία που θα αναλάβει τη μεταφορά της γατούλας από το σπίτι στο αεροδρόμιο. Καλή τύχη και ελπίζω να μή σε ζάλισα...
...με πολλούς φίλους