O μαυρη γατα έγραψε στις 20:11, 26-06-09:
εχω μια γατουλα περίπου 2 χρονών. την έχω από μικρή έχει γεννήσει ήδη 2 φορές. η τελευταία ήταν πριν 5 μήνες και ένα μήνα μετά την έκανα ολική στείρωση στο κτηνιάτρο. αφαιρέθηκαν όλα τα γεννητικά της όργανα. τον τελευταίο μήνα όμως εμφανίζει συμπτώματα εγκυμοσύνης. έχει παχήνει ενώ το φαγητό της είναι σταθερό, και συγκεκριμένα το φούσκωμα δεν είναι ακριβώς στην κοιλιά αλλά το χαρακτηριστικό της εγκυμοσύνης. άρχισέ να φουσκώνει το στήθος της και γενικώς η συμπεριφορά της είναι πιο ναζιάρική, ενώ μετά την στείρωση συνέχισε να είναι το ίδιο ζωιρή. όλο αυτό συν το γεγονός ότι είχα παρατήρησει ότι μπορέι και να έιχε έρθει σε επαφή με αρσενικό γάτο (΄χαρακτηριστικά δαγκώματα στην πλάτη κατά την πράξη) με οδηγούν στην απορία αν μπορεί να ξαναμείνει έγκυος με κάποιο τρόπο. είτε εξωμήτρια είτε με ανάπλαση του γεννητικού της συστήματος... δεν ξέρω τι να σκεφτώ...! περίεργα πράγματα συμβαίνουν με αυτό το γατί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους