H dorita_vak χαριζονται γατακια!!! έγραψε στις 16:18, 27-02-11:
πριν από τρεις εβδομάδες βρήκα ένα γατάκι στο δρόμο με χτυπημένο ποδαράκι k είχε κολλήσει k δενδρόφυτα. το έχω κρατήσει στο σπίτι και του έκανα θεραπεία αλλα επειδή έχω k άλλον γάτο μέσα δεν μπορώ να το κρατήσω για πολύ καιρό ακόμα.. είναι περίπου 8 μηνών, άσπρο, με λίγο καφέ στο σώμα k την ουρα! ξέρει κανεις κάποιον που να ενδιαφέρεται? μάλλον το είχαν αφήσει από κάποιο σπίτι! είναι πολύ χαδιάρης!!
εδώ και μια εβδομάδα περίπου έσκασε μύτh στον κήπο μου ένας γατούλης κάτω από ενός έτους, ο οποιος ήταν k πεντακάθαρος, λογικά είναι k αυτός από σπίτι.. είναι διασταύρωση siam με κοινή ευρωπαϊκή, έχει άσπρα ποδαράκια k κοιλίτσα και ο υπόλοιπος είναι εκρού, όπως τα siam.. και έχει k καταγάλανα ματια! επειδή έχει μάθει να είναι σε σπίτι και υποφέρει από το κρύο, ενδιαφέρεται κανεις άμεσα να τον υιοθετήσει?

εδώ και μια εβδομάδα περίπου έσκασε μύτh στον κήπο μου ένας γατούλης κάτω από ενός έτους, ο οποιος ήταν k πεντακάθαρος, λογικά είναι k αυτός από σπίτι.. είναι διασταύρωση siam με κοινή ευρωπαϊκή, έχει άσπρα ποδαράκια k κοιλίτσα και ο υπόλοιπος είναι εκρού, όπως τα siam.. και έχει k καταγάλανα ματια! επειδή έχει μάθει να είναι σε σπίτι και υποφέρει από το κρύο, ενδιαφέρεται κανεις άμεσα να τον υιοθετήσει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...με πολλούς φίλους