Ξεπερασαμε τα μικροπροβληματακια μας με την τροφη πια τωρα τρωει σταθερα την hills την απλη για ανηλικα γατακια ...
προχθες μπηκα σ ενα σαιτ με <σχετικα >αρκετα πραγματα για τα γατακια μας το πλασ εννοω ελπιζω να καταλαβατε
Αυτό που με δελέασε περισσοτερο ηταν βασικα το οτι σε παραγγελλιες ανω των 60 ευρω δεν εχει εξοδα αποστολης που εμενα με συμφερει γιατι εδω που μενω<καστορια >(ναι ναι ξερω οτι ειναι κατω απο την πανω αριστερη πινεζα στο χαρτη που ειναι κρεμασμενος )Οι παραγγελιες που λετε εδω ερχοντε 10 -15 -20 και βαλε αναλογως με βαρος και εταιρια...οι τιμες φωτια και οχι δε υπαρχει περιπτωση να παραγγειλω την αμμο π.χ. 20 ευρω και ημεταφορικη να κοστισει 22ευρω δε το δεχομαι..
το λοιπον εχωντας δοκιμασει την μετα την παταγώδη αποτυχια της αμμου των lidl COSHIDA (ΠΟΟΟΟΟ το θυμαμαι και μου ρχεται η μυρωδια και ανακατευομαι) δοκιμασα λοιπον την cats pride και ειναι Ok κανει σβολους τα τσισακια οχι και σκληρα σαν πετρες που λεν καποιοι αλλα ικανοποιητικα σκληρα ωστε να αφαιρουνται και η τιμη μου φαινεται καλη αλλα περιμενω και τα δικα σας σχολια 12.25kg κιλα 20.25 ευρω.....εκανα προσπαθεια να αγορασω μεσω ινερνετ την words best cat litter βιολογικη απο καλαμποκοι που υποστηριζει οτι παει 2 μηνες το μεγαλο κουτι ..οι προσπαθειες απετυχαν παταγωδως μου εμφα;νιστηκε μηνυμα πως δε στελνουν απο αμερικη σε ολες τις χωρες τησ ευρωπης...
στο πλασ φορ γιου εχει ακομη μια αμμο
ΑΜΜΟΣ ADVANCE LITTER MULTIPERFORMANCE δεν την εχω δει πουθενα αλλου κριτικη δε βρηκα εδω απο κανεναν....ελπιζω σε εσας να μου πειτε τη γνωμη σας..α και κατι τελευταιο πηρα και την hills απο εκει αλλα οχι την ιδια πηρα παλι για ανηλικα γατακια αλλα νεα φορμουλα μακροζωιας λετε να εχουμε κανα προβλημα με το στομαχι?πηρα και μια applaws κονσερβα να δοκιμασουμε γιατι του μουσκευω την κροκετα με goyrmet κονσερβα αλλιως δε τρωει!!!

καληνυχτα
γεια σας υγεία σε εσας και τα γατια σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους