H Sailor Moon έγραψε στις 18:32, 19-09-11:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
... ή θα βάζει μέσα στο νερό χαρτάκια και άσχετα αντικειμενάκια... Μα τί πλάσματα!!Αρχική Δημοσίευση από YNL
Παιχνίδι είναι. Η θα το αναποδογυρίσει η θα βάζει το πόδι του για να το γλείφει.
Ναι ναι ναι. Το ξέχασα αυτό !!!!Αρχική Δημοσίευση από marina289
... ή θα βάζει μέσα στο νερό χαρτάκια και άσχετα αντικειμενάκια... Μα τί πλάσματα!!
Αυτές τις κουλαμάρες τους τις λατρρρεύω!Αρχική Δημοσίευση από Sailor Moon
'Οντως βλέπω μερικές φορές μέσα στο νερό να επιπλέει ξηρά τροφή κυρίωςΠάντως δεν έχει πρόσβαση σε καμία βρύση γιατί δεν ανεβαίνει τόσο ψηλά κ μέσα στην μπανιέρα δεν μπαίνει ποτέ. Όταν λείπω θα του γεμίζω μάλλον 2-3 μπολάκια ώστε αν ρίξει κάποιο να έχει κάποιο άλλο
![]()
Υπαρχουν καποιες θηκες πλαστικες,που εκει μπαινουν τα μπωλακια νερου και φαγητου.Ειναι πολυ πιο δυσκολο να αναποδογυριστει αυτο.Και εγω τετοια εχω,γιατι και τα δικα μου το εκαναν συνεχεια.Αρχική Δημοσίευση από Sailor Moon
Το τελευταίο 15ήμερο κάτι έχει πιάσει το γάτο μου κ πάει συνέχεια κ παίζει με το μπολάκι του νερού με συνέπεια να το ρίχνει κάτω κ να πίνει το νερό από το πάτωμα!Δεν το ρίχνει πάντα βέβαια αλλά του αρέσει απ' ότι έχω καταλάβει να κάνει ποδόλουτρα...Γιατί να το κάνει αυτό? μήπως κάτι τον ενοχλεί ή το κάνει από παιχνίδι? Απλώς φοβάμαι μην τυχόν κ ρίξει το νερό του κάποια στιγμή που θα λείπω κ μετά δεν θα έχει να πιει
![]()
Τέτοιο έχω στη Χιονάτη. Κι άμα έχεις την Χιονάτη βάζει και τα δύο της ποδαράκια στο χείλος του μπολ και το αναποδογυρίζει. Κοιτάει τα νερά που τρέχουν δεξιά αριστερά, τα μυρίζει και αποχωρεί ικανοποιημένη αφήνοντας πατημασιές σε όλο το σπίτι κι εγώ αναλαμβάνω τα υπόλοιπα με τη σφουγγαρίστρα.Αρχική Δημοσίευση από Dimitra_Zuzu
Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να του χρησιμοποιεις για μπολακια καποια πιο βαρια. Σου προτεινω τα πηλινα απο το γιαουρτι που μπορεις να βρεις στο σουπερμαρκετ! Ειναι βαρυ και στερεο εγω αυτο τους εχω για το νερο!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(σχετικό-άσχετο) επειδή είδα κάπου σε κάποιο άλλο θέμα που έγραψες κάτι, και υποθέτοντας οτι το γατί στο avatar που χρησιμοποιείς είναι το δικό σου, σου γράφω επι τη ευκαιρία οτι είναι μια κούκλα, μου έκανε εντύπωση. Από τα πιό όμορφα πορτοκαλόγατα που έχω δει ποτέ!!(για να μη πω το ομορφότεροΑρχική Δημοσίευση από vampirem
Τα ίδια κάνει και η δικιά μου, με μόνη διαφορά ότι το κάνει για να βρέξει τις κροκέτες της (είναι διπλό μπολ). Τρελό βίτσιο!
Περιμένω κι εγώ να ακούσω τις γνώμες σας γιατί έχω βαρεθεί να σφουγγαρίζω.![]()
Βάσω ευχαριστώ, αύριο κιόλας θα ακολουθήσω τη συμβουλή σουΑρχική Δημοσίευση από Bessy1962
Αλεξανδρα μου, η μονη λυση ειναι να παρεις πηλινο. Ξερεις απο αυτα που βαζουν το γιαουρτι, εγω μονο ετσι ησυχασα, αν και ο μικρος καμμια φορα το αδειαζει ακομη κι ετσι, λιγο-λιγο με το χερακι του. Τουλαχιστον δεν θα μπορει να το αναποδογυρισει.
Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας-77
Πάρτε το μεγάλο πήλινο πιάτο ( αυτό που έχουμε κάτω απο τις γλάστρες ) και βάλτε του νερό μέχρι πάνω. Αφήστε το σε μιά γωνιά μακρυά απο το φαγητό και αν δε πάει να πιεί νερό θα έρθω εγώ να της δώσω με καλαμάκι.
Φωτεινή μου, νομίζω οτι βάζουν το δοχείο του νερού μακριά από το φαγητό για να δίνουν στα γατόνια τη χαρά της ..εξερεύνησηςΑρχική Δημοσίευση από aba
Εγώ της έχω γυάλινο μπολάκι (και για το νερό και για το γάλα της), από αυτά που έδιναν κάποτε τα πρατήρια ΒΡ. Ομολογουμένως παίζει αρκετά με το νεράκι της, αλλά ενίοτε πίνει κιόλας. Το να έχεις το μπολ του νερού μακριά από το φαγητό το έχω ξανακούσει, αλήθεια έτσι πρέπει; Να το εφαρμόσω αν είναι...
Αλέξανδρε, θα το δοκιμάσω κι αυτό άμα δω οτι το πήλινο το πάει βόλτα..Αρχική Δημοσίευση από VoiceOfTheSoul
Και το πηλινο το πανε βολτα δεν τους ειναι δυσκολο. Παρε μια ποτιστρα να ησυχασεις
Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου. Να διαχωρίσω το φαγητό από το νερό.Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας-77
Πάρτε το μεγάλο πήλινο πιάτο ( αυτό που έχουμε κάτω απο τις γλάστρες ) και βάλτε του νερό μέχρι πάνω. Αφήστε το σε μιά γωνιά μακρυά απο το φαγητό και αν δε πάει να πιεί νερό θα έρθω εγώ να της δώσω με καλαμάκι.
Η δική μου έκανε τα ίδια και με το γάλα, οπότε έχει πολύ καιρό να το δεί!Αρχική Δημοσίευση από aba
Εγώ της έχω γυάλινο μπολάκι (και για το νερό και για το γάλα της), .........
Βάσω μου, ευχαρίστως να της άνοιγα τη βρύση. Όμως το φοβάται το νερό σαν το διάολο το λιβάνι που λέμεΑρχική Δημοσίευση από Bessy1962
Βρε Αλεξανδρα, λες οτι σου νιαουριζε οταν ησουν στο νεροχυτη. Μηπως θελει να πιει νερο απο τη βρυση; Ο Κοναν απο κει πινει, οχι απο τον νεροχυτη, αλλα απο τον νιπτηρα. Ανεβαινει επανω και περιμενει να περασει καποιος να του ανοιξει τη βρυση. Βεβαια αν δει οτι καθυστερουμε να παμε προς τα κει, παταει τις φωνες και τρεχουμε να δουμε τι συμβαινει και βρισκουμε τον κυριο πανω στο νιπτηρα να κανει ενα γλυκο πια νιαου, για να του ανοιξουμε τη βρυση. Δοκιμασε το κι αυτο. Επισης να σου πω οτι η Ζουζου μου επινε νερο απο ποτηρι, το οποιο ηταν παντα πανω στο κομοδινο μου.
Χωρις να θελω να δωσω ιδεες στο καμαρι σου, ο δικος μου οταν καταλαβε πως δεν μπορει να αναποδογυρισει το πηλινο, εβγαζε το νερο λιγο-λιγο με το χερακι του.Αρχική Δημοσίευση από GiannisKL
Βέβαια κάτι θα σκεφτεί για να την ξανακάνει τη σκανδαλιά του οπότε για να δούμε πόσο θα κρατήσει η λύση αυτή.....![]()
Το δοκίμασε και αυτό αλλά δεν το βρήκε πολύ διασκεδαστικό προς το παρόν... Το μέλλον θα δείξει.....Αρχική Δημοσίευση από Bessy1962
Χωρις να θελω να δωσω ιδεες στο καμαρι σου, ο δικος μου οταν καταλαβε πως δεν μπορει να αναποδογυρισει το πηλινο, εβγαζε το νερο λιγο-λιγο με το χερακι του.![]()
Πάντως καλά του 'ξηγήθηκεςΑρχική Δημοσίευση από GiannisKL
Το δοκίμασε και αυτό αλλά δεν το βρήκε πολύ διασκεδαστικό προς το παρόν... Το μέλλον θα δείξει.....
Δεν ειναι το πρωτο γατακι που το κανει αυτο, το κανουν πολλα και το κανουν κυριως για παιχνιδι. Δοκιμασε καποιο σκευος αρκετα βαρυ που δεν θα μπορει να το αναποδογυρισει και θα δεις διαφορα. Βεβαια υπαρχει πιθανοτητα το καινουργιο σκευος να μην μπορει να το αναποδογυρισει οπως ειπα αλλα να βγαζει το νερο με το ποδαρακι της, το εκανε ο μικρος μου για αρκετο καιρο και το κανουν και αλλα γατακια απο αυτο το φορουμ. Ειναι κατι ομως που θα το ξεπερασει με τον καιρο και την ηλικια, μην ανησυχεις καθολου γι' αυτο, απλα φροντισε να εχει παντα νερακι γιατι το χρειαζεται και κανε υπομονη μεχρι να ξεπερασει αυτο το σταδιο.Αρχική Δημοσίευση από alexaj15
παιδια καλησπερα! ο γατος μου αναποδογυρναει συνεχεια το πιατο με το νερο του. γιατι το κανει αυτο?
χαχαχαχαχα! Βασουλα εμενα ειναι 2 χρονων και το κανει ακομα! Του εχω ποτιστρα οποτε δεν μπορει να την αναποδογυρισει,χωνει την ποδαρα του ομως μεσα,γυρναει την πατουσα και την κανει κουπα και πινει απο εκει!Αρχική Δημοσίευση από Bessy1962
Δεν ειναι το πρωτο γατακι που το κανει αυτο, το κανουν πολλα και το κανουν κυριως για παιχνιδι. Δοκιμασε καποιο σκευος αρκετα βαρυ που δεν θα μπορει να το αναποδογυρισει και θα δεις διαφορα. Βεβαια υπαρχει πιθανοτητα το καινουργιο σκευος να μην μπορει να το αναποδογυρισει οπως ειπα αλλα να βγαζει το νερο με το ποδαρακι της, το εκανε ο μικρος μου για αρκετο καιρο και το κανουν και αλλα γατακια απο αυτο το φορουμ. Ειναι κατι ομως που θα το ξεπερασει με τον καιρο και την ηλικια, μην ανησυχεις καθολου γι' αυτο, απλα φροντισε να εχει παντα νερακι γιατι το χρειαζεται και κανε υπομονη μεχρι να ξεπερασει αυτο το σταδιο.
Αρχική Δημοσίευση από Conan
Εμενα εχει 3 μερες που ειναι εδω στο νεο του σπιτι,και του ειχα σε ενα μεγαλο πλαστικο δισκο 2 τσιγκινα μπωλ για νερο,ενα για κροκετες,κι ενα για τη κονσερβα.Την κονσερβα τη ρημαζει(δε του δινω καποια συγκεκριμενη μαρκα,αλλα μονο πατε υφη γιατι ειναι μικρουλης και δε μπορει να φαει μεγαλα κομματια ακομη),αλλα το νερο...ανεπαφο.Απο οτι καταλαβα η τον ενοχλει που ειναι σε τσιγκινο μπωλ η οτι ειναι διπλα στις τροφες και παιρνει μυρωδια.Πριν λιγο λοιπον,πηρα ενα πορσελανινο μπωλακι και το εβαλα πιο περα απο το φαγητο,και τελικα ηπιε.Οχι πολυ,αλλα ηπιε.Τονιζω οτι 3 μερες τωρα δεν τον ειδα να πινει νερο απο τα αλλα τα μπωλακια.Ισως βεβαια επαιξε ρολο οτι οταν του βαζω την κονσερβα,την αραιωνω με 3 κουταλιες της σουπας νερο,και λιωνω κι αλλο το πατε και γινεται ενιαιο ολο αυτο.Τωρα ηπιε,ανεβηκε στον καναπε διπλα μου,και γλυφεται.Λες να καταλαβε οτι γραφω γι αυτον?
![]()
Ω, ρε μάνα μου, και πάνω που ετοιμαζόμουνα να ρωτήσω πότε το σταματάνε.Αρχική Δημοσίευση από CatLover09
χαχαχαχαχα! Βασουλα εμενα ειναι 2 χρονων και το κανει ακομα! Του εχω ποτιστρα οποτε δεν μπορει να την αναποδογυρισει,χωνει την ποδαρα του ομως μεσα,γυρναει την πατουσα και την κανει κουπα και πινει απο εκει!![]()
Θα ελεγα να μην χαιρεστε ακομα, ο δικος μου το ειχε κοψει για δυο χρονια περιπου και απο χθες το ξαναρχισε, ωιμε τι εχω να τραβηξω.Αρχική Δημοσίευση από Ειρήνη1234
Το έκοψε κάποια στιγμή να το χύνει όμως και λογικά θα σταματήσει και το δικό σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους